Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tatăl lui Meghan Markle, propunere neaștepată pentru Oprah! Thomas Markle a îndrăznit să meagă acasă la prezentatoare

Tatăl lui Meghan Markle, propunere neaștepată pentru Oprah! Thomas Markle a îndrăznit să meagă acasă la prezentatoare

de Redactia Tvmania

Interviul oferit de Meghan și Harry  lui Oprah încă are ecouri în familiile celor doi. Deși spiritele s-au mai liniștit în ultima perioadă, Thomas Markle, tatăl lui Meghan șocheză publicul și, probabil și pe fiica sa, cu un gest neașteptat!   Thomas Markle a fost surprins de paparazzi în fața casei lui Oprah din Montecito, California. Acesta discuta cu bărbatul care se ocupa de securitatea locuinței lui Oprah, iar în urma discuției Thomas i-a înmânat o scrisoare.  Potrivit publicației The Sun, Thomas Markle i-a solicitat prezentatoarei TV un interviu în care să aibă posibilitatea de a discuta despre relația cu fiica lui, soția prințului Harry. Atât publicația The Sun cât și cei de la PageSix scriu că regizorul de televiziune, acum retras din activitate, s-a oferit să vină cu propria versiune a poveștii relatate de Meghan Markle în interviul de la începutul lunii martie.

În cadrul acestuia, Meghan povestea că s-a simțit trădată de tatăl ei, în momentul în care acesta a acceptat să fie plătit de anumite publicații pentru a se lăsa fotografiat, chiar în preajma nunții fiicei lui cu prințul Harry.

Deși Oprah este vecină cu Meghan și Harry, Thomas Markle nu s-a îndreptat niciodată spre fiica sa pentru a încerca să-și rezolve neînțelegerile. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton