Homepage  / Știri

Tiberiu Albu este câștigătorul marelui trofeu al show-ului „Vocea României”

Tiberiu Albu este câștigătorul marelui trofeu al show-ului „Vocea României”

de Redactia Tvmania

Un nou sezon „Vocea României” a ajuns la final, iar publicul a ales: Tiberiu Albu este câștigătorul marelui trofeu.

Tiberiu Albu (2)

Tudor Chirilă este antrenorul care a reușit să aducă în echipa lui Vocea României. Așa cum a spus încă de la început, Tudor a reușit să își țină promisiunea: Vocea României este rock, iar Tiberiu Albu este cel care a reușit să câștige inimile publicului prin vocea sa.

Imediat după ce a coborât de pe scenă cu trofeul Vocea României în mână, Tiberiu a declarat:

A fost un moment în care credeam că visez! Încă nu m-am trezit! Sper ca mâine dimineață să mă trezesc cu bucuria experienței de azi. La Vocea României am realizat că imaginea are un rol foarte important, felul în care vorbești, cum te prezinți. Este prima oară când am văzut o evoluție personală atât de palpabilă. Sper să pot să să fiu un om dinamic și să continui cariera pe care am început-o!”.

https://www.youtube.com/watch?v=CElXP4RSFhM

Tudor Chirilă, aflat în acest sezon pentru prima oară în scaunul de antrenor, a reușit să aducă marele trofeu în echipa sa.

Sunt fericit pentru băiatul ăsta, sunt fericit și pentru mine că am reușit să confirm împreună cu el. Au fost niște emoții absolut incredibile. Cred că este o victorie a întregii echipe de producție, dincolo de mine și de Tibi, a terapeutei lui de Voce, doamna Gabriela Duțescu, a Agenției de Vise și a echipei de acolo care l-a ajutat pe el foarte mult. Totuși a contat vocea și le mulțumesc celor de acasă că l-au votat pe Tibi și le mulțumesc foarte mult că rock-ul revine, iar rețele sociale sunt în prim planul acestei schimbări.”, a declarat Tudor.

Tiberiu Albu are 22 de ani și este student la Facultatea de Sport. Tatăl său a fost primul care a observat că are talent muzical și i-a dat lui Tiberiu încredere în propriile forțe. Nu a luat niciodată lecții de muzică, talentul său fiind nativ și cultivat prin muncă și determinare. Se descrie ca fiind în “lumea lui”, ușor introvertit, însă în momentul în care pășește pe scenă se creează o explozie de energie.

În marea finală Tibi a interpretat trei piese: Phantom of the Opera, Ana și Stairway to Heaven.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton