Homepage  / Vedete străine

Tiffany Chen, iubita lui Robert De Niro, a suferit „complicații după naștere”

Tiffany Chen, iubita lui Robert De Niro, a suferit „complicații după naștere”
5

de Roxana Mirea,

Vestea că Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani, a luat prin surprindere pe toată lumea. Iubita lui, Tiffany Chen, a adus pe lumje o fetiță, în luna aprilie. Acum, Tiffany a dezvăluit că a suferit „complicații după naștere”. 

Tiffany Chen, iubita lui Robert De Niro, complicații după naștere 

Tiffany Chen, iubita lui Robert De Niro, a dezvăluit că a suferit „complicații după naștere” după ce a adus-o pe lume pe fiica ei și a actorului. 

Tiffany Chen, în vârstă de 45 de ani, care a născut-o pe micuța Gia în aprilie, a declarat pentru Gayle King, co-prezentatoarea emisiunii „CBS This Morning”, că maternitatea nu a fost chiar atât de ușoară, potrivit Page Six.

Chen a detaliat complicațiile cu care s-a confruntat de când a născut, în primul ei interviu de la venirea pe lume a primului lor copil împreună. Interviul va fi difuzat vineri. În timp ce Robert De Niro a rămas în mare parte tăcut cu privire la nașterea fiicei sale, el a dezvăluit recent că cei șase copii mai mari ai săi încă nu și-au cunoscut surioara. 

Drena, în vârstă de 51 de ani, Raphael, în vârstă de 46 de ani, gemenii Aaron și Julian, în vârstă de 27 de ani, Elliot, în vârstă de 25 de ani, și Helen, în vârstă de 11 ani sunt ceilalți copii ai starului din „The Godfather Part II”. 

De Niro și Chen au întâmpinat-o pe Gia pe 6 aprilie. Actorul a lăsat să se înțeleagă în luna mai că a devenit tată pentru a șaptea oară, când a corectat un reporter care l-a numit tată a șase copii, precizând că „tocmai a mai avut un copil”. 

King a împărtășit apoi prima fotografie a bebelușului lor la emisiunea „CBS This Morning”, în luna mai, și a dezvăluit că Gia s-a născut cântărind 3,6 kilograme. 

Starul din „Irishman” a mai declarat pentru Page Six că nu a fost surprins când a aflat că va deveni tată pentru că Gia a fost un copil dorit. 

De Niro a cunoscut-o pe instructoarea de tai chi pe platoul de filmare al peliculei „The Intern” din 2015. Cu toate acestea, cuplul a stârnit primele zvonuri referitoare la o relație în august 2021, după ce au fost văzuți ținându-se de mână într-o excursie în Franța. Relația lor a venit la trei ani după divorțul său de Grace Hightower. 

Cannes – Killers Of The Flower Moon ScreeningIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton