Homepage  / Știri

Tiger Woods vrea să-şi recucerească fosta soţie… cu mulţi bani

Tiger Woods vrea să-şi recucerească fosta soţie... cu mulţi bani

de Redactia Tvmania

Jucătorul de golf Tiger Woods (37), care s-a aflat în centrul unui scandal din cauza aventurilor extraconjugale, şi fosta sa soţie, Elin, ar fi pe punctul de a se împăca, spun surse citate de Daily Mail.

Conform acestora, Woods ar vrea să întocmească un act legal, un nou contract prenupţial, care să-i ofere siguranţă financiară lui Elin Nordegren (33). Se zvoneşte chiar că ar fi vorba de o sumă de 200 de milioane de dolari, scrie National Enquirer.

Fosta soţie a lui Tiger Woods a câştigat, în urma divorţului, nu mai puţin de 110 milioane de dolari. Se pare că ea ar fi de acord cu o împăcare doar cu condiţia ca sportivul să adauge suma de 350 de milioane de dolari – o clauză anti-infidelitate.

„Cu toate că acest gest a fost catalogat drept o nebunie de către contabilii săi, Tiger Woods e gata să semneze contractul prenupţial şi să aleagă data nunţii. Tipul ăsta nu şi-a revenit încă după despărţirea de Elin. A ieşit cu multe modele, dar niciuna dintre ele nu a însemnat prea mult pentru el”, a spus o sursă.

Cei doi au o fetiţă de cinci ani, Samantha, şi un fiu de trei ani, Charlie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton