Homepage  / Vedete străine

Tilda Swinton ar putea face din nou echipă cu Keanu Reeves în „Constantine 2”

Tilda Swinton ar putea face din nou echipă cu Keanu Reeves în „Constantine 2”

de Mioara Tronaru,

Noul film „Constantine 2” este în lucru și se pare că Warner Bros Discovery ar vrea s-o aducă înapoi și pe actrița Tilda Swinton în rolul arhanghelului Gabriel, scrie small-screen.co.uk.

Nimic nu e sigur deocamdată

Știrea, neconfirmată de producători, este preluată de contul de Facebook, Miss Movies, care e și pe Instagram și care e împănat cu vești din lumea filmului.

Nu e greu de crezut că Warner și-o dorește pe actriță, pentru că în primul „Constantine”, liniile de forță ale distribuției au fost Keanu Reeves, în rolul principal, cel al vânătorului de demoni John Constantine, Peter Stormare, în rolul lui Lucifer, și Tilda Swinton, care l-a interpretat pe arhanghelul Gabriel. Primii doi și-au exprimat tot timpul dorința de a-și relua partiturile, dar Swinton nu a vorbit niciodată despre o astfel de posibilitate.

Deocamdată, producătorii de la Warner Bros Discovery nu au suflat niciun cuvințel despre stadiul în care se află proiectul.

Tilda Swinton are agenda încărcată

Între timp actrița deținătoare de Oscar pentru performanța sa din „Michael Clayton” (2007) are mai multe proiecte în diverse stadii de producție.

După ce am văzut-o în „3000 de ani de dorință” , mai este anul acesta în distribuția altor trei lungmetraje: „The Eternal Daughter”, care va avea premiera în Statele Unite pe 10 octombrie, „Guillermo del Toro’s Pinocchio”, care va intra în decembrie pe Netflix, și „Asteroid City”, care nu are încă o dată de lansare.

În afară de acestea, Tilda Swinton are alte trei proiecte în lucru: „Untitled Julio Torres Project”, „The Killer” și „The End”. În „Untitled Julio Torres Project”, joacă alături de Isabella Rossellini. „The Killer” este un film de acțiune în regia lui David Fincher, în care face echipă cu Michael Fassbender și Charles Parnell.

Iar „The End”, aflat deocamdată în stadiul de preproducție, este un musical în regia lui Joshua Oppenheimer, de două ori nominalizat la Oscar pentru documentarele „The Act of Killing” (2012) și „The Look of Silence” (2014).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton