Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tim Burton a venit în București. Regizorul va filma aici „Wednesday”, continuarea de la „The Addams Family”

Tim Burton a venit în București. Regizorul va filma aici „Wednesday”, continuarea de la „The Addams Family”

de Redactia Tvmania

Tim Burton se află de câteva zile în România. Aici, regizorul pregătește filmările pentru noul său proiect, „Wednesday”, un serial cu „The Addams Family”, care va continua acțiunea din serialul lansat în 1964.

Noua producție, pentru care celebrul Tim Burton a zburat până în București, va fi realizată pentru Netflix în colaborare cu MGM TV, scrie urban.ro. „Wednesday” reprezintă debutul în televiziune pentru celebrul regizor, dublu nominalizat la Oscar și câștigător al unui Glob de aur și al unui Emmy.

Filmările pentru noul serial se vor desfășura la studiourile din Buftea, precum și în alte locuri din țară. Potrivit sursei citate, Tim Burton a vizitat în weekend Castelul Bran și Castelul Peleș, în căutarea locurile perfecte pentru filmările serialului „Wednesday”. Pe de altă parte, cancan.ro scrie că, potrivit unor surse, Burton – a cărui vizită în România a fost ținută în secret până în ultimul moment – a prospectat în această perioadă mai multe terenuri, lacuri și castele, unele chiar din jurul Capitalei.

Premiera noului serial, programată pentru anul 2022

Acțiunea noului serial se va desfășura în zilele noastre, iar povestea va fi spusă din perspectiva lui Wednesday Addams. Până acum nu se știu detalii cu privire la distribuția proiectului, iar despre data premierei s-a aflat că ar fi programată pentru ultima parte a anului 2022, mai informează sursa citată.

Tim Burton este autorul unor filme celebre, cum ar fi: „Beetlejuice”, „The Nightmare Before Christmas”, „Corpse Bride”, „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”, „Dark Shadows”.

Primul serial „The Addams Family” a fost lansat în 1964 și a rulat timp de doi ani. În 1991 a fost lansat filmul animat cu același nume, în 1993 a apărut „The Addams Family Values”, iar în 2019, „The Addams Family”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton