Homepage  / Seriale / Televiziune

„Time”, un nou serial în grila BBC First. Cine sunt actorii principali

„Time”, un nou serial în grila BBC First. Cine sunt actorii principali

de Redactia Tvmania,

BBC First difuzează serialul britanic „Time”, realizat în 2021 și câștigător a două trofee BAFTA TV Awards.

O portretizare de impact a vieții de închisoare, miniseria în trei episoade îi are în rolurile principale pe doi dintre cei mai apreciați actori britanici: Sean Bean („Urzeala tronurilor”, „Stăpânul inelelor: Frăția inelului”) și Stephen Graham („Pirații din Caraibe”, „Peaky Blinders”).

Premiera serialului „Time” are loc luni, pe 26 ianuarie, de la ora 22.30.

Serialul îl are ca personaj central pe Mark Cobden (Sean Bean), un tată și un soț ca oricare altul, care ucide accidental un om nevinovat. Torturat de imagini ale victimei, Mark își acceptă penitența, o condamnare de 4 ani de zile și îl întâlnește în închisoare pe gardianul Eric McNally (Graham), un om excepțional care face tot ce poate să-și protejeze deținuții. În mod paradoxal, soarta îi pune în ipostaze neașteptate.

În martie anul trecut, BBC a anunțat că va face și un al doilea sezon al poveștii descrisă drept „greu de privit”, despre realitatea din penitenciarele britanice, văzută atât prin ochii deținuților, cât și a ofițerilor de pază. Din câte se pare însă, noile episoade au și alte personaje, două femei de astă-dată, scrie RadioTimes.

Trailer „Time”, serial BBC First:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton