Homepage  / Articole

Timişoara fierbe: vine Steaua în Cupă!

Timişoara fierbe: vine Steaua în Cupă!

de Redactia Tvmania

Astăzi sunt programate ultimele meciuri din optimile de finală ale Cupei României, iar cap de afiş este duelul dintre FC Timişoara, vicecampioana din sezonul trecut, care a fost retrogradată în Liga a II-a pentru că nu a primit licenţa, şi Steaua Bucureşti.

Steliştii vin după dezastrul de la Haifa (0-5 cu Maccabi în Europa League) şi egalul dezamăgitor cu Rapid Bucureşti din etapa trecută (0-0), în care n-au reuşit să se impună deşi au avut un om în plus pe final.

Mai mult se pare că criticile patronului Gigi Becali au început deja să enerveze câţiva jucători-cheie, cum ar fi fraţii Mihai şi Florin Costea, portarul Ciprian Tătăruşanu şi căpitanul Alex Bourceanu (foto), fost jucător la FC Timişoara.

„Câinii” au bătut la scor

Timişorenii au fost oarecum decimaţi după retrogradare, dar păstrează în continuare unii dintre jucătorii cu care au fost la un pas de titlu în sezonul trecut, printre care Laszlo Sepsi, Alexandru Curtean şi Dorin Goga.

Optimile de finală ale Cupei României au început marţi cu partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Astra II Giurgiu, care s-a încheiat cu victoria medieşenilor, scor 1-0. Campioana României, Oţelul Galaţi, a ajuns şi ea în sferturi după victoria la limită obţinută în faţa Tg.Mureş (2-1).

Pandurii s-au calificat ieri după 3-2 la penalty-uri cu FC Braşov, iar ziua a fost închisă de meciul Dinamo – Gaz Metan Severin, încheiat cu victoria la scor a “câinilor”, 5-0.


Iată programul partidelor de azi din Cupa României:

FC Vaslui – Dunărea Galaţi (ora 16.00, Dolcesport)

Astra Ploieşti – Petrolul Ploieşti (ora 17.30, Dolcesport 2)

CS Otopeni – Rapid (ora 19.00, Sport.ro şi Dolcesport)

FC Timişoara – Steaua (ora 20.45, Pro TV)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton