Homepage  / Vedete / Vedete străine

Timothée Chalamet a postat pe Instagram prima fotografie cu el în costumul lui Willy Wonka, din noul film „Wonka”

Timothée Chalamet a postat pe Instagram prima fotografie cu el în costumul lui Willy Wonka, din noul film „Wonka”

de Mioara Tronaru,

Actorul Timothée Chalamet (25 de ani), care va fi în cinematografele noastre, din 22 octombrie, în noul film „Dune”, lucrează deja la „Wonka”, prequel-ul de la „Charlie și fabrica de ciocolată”, a cărui premieră e programată pentru 2023.

Timothée Chalamet, nominalizat la Oscar pentru performanța sa din „Call Me by Your Name” (2017), a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu el în costumul celebrului ciocolatier Willy Wonka, pe care-l va interpreta în prequel-ul de la „Charlie și fabrica de ciocolată”, care se află cum în filmări.

În timp ce toată lumea așteaptă noul „Dune”, al lui Denis Villeneuve, Timothée Chalamet a început să lucreze pentru „Wonka”, regizat și co-scris (împreună cu Simon Farnaby și Simon Rich) de Paul King. Filmul este inspirat de celebrul roman semnat de Roald Dahl și va explora tinerețea lui Willy Wonka, pe vremea când a făcut cunoștină cu Oompa-Loompas, eficienții muncitori pe care-i știm din fabrica sa de dulciuri.

Cum arată noul Willy Wonka

În fotografia postată chiar de Timothée Chalamet pe Instagram, acesta apare într-un costum roșu, destul de asemănător cu cel purtat de Johnny Depp în adaptarea semnată de Tim Burton. La fel și pălăria celebră, a cărei formă se apropie mai mult de cea purtată de Gene Wilder, în versiunea din 1971.

Alături de fotografie, Timothée Chalamet a scris:

„Suspansul e îngrozitor, sper că va dura…”.

Wonka”, regizat de Paul King care-a mai făcut primele două părți din „Paddington”, este așteptat în cinematografe în martie 2023. Alături de Timothée Chalamet, din distribuție mai fac parte: Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Olivia Colman, Jim Carter.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Ce animații pentru copii vor mai intra în 2021 în cinematografe

Și frumoși, și bogați! Ei sunt actorii turci plătiți cel mai bine

Cum a făcut avere Monica Tatoiu: „Sunt mai deșteaptă decât restul”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton