Homepage  / Vedete străine

Timothée Chalamet spune că e „greu să fii în viață” în epoca social media. „Prăbușirea societății se simte în aer”

Timothée Chalamet spune că e „greu să fii în viață” în epoca social media. „Prăbușirea societății se simte în aer”
8

de Roxana Mirea,

Timothée Chalamet recunoaște că este "greu să fii în viață" într-o epocă definită de social media. Actorul - care își promova filmul "Bones and All" - a declarat reporterilor că "a fost o ușurare" să interpreteze un personaj numit Lee, care a crescut într-o perioadă cu mult înainte ca platforme precum Reddit, Twitter, Instagram și TikTok să existe. Pe de altă parte, el a atras toate privirile cu ținuta sa la Festivalul de Film de la Veneția.

Timothée Chalamet, despre epoca social media

Timothée Chalamet nu este un fan al rețelelor sociale. Actorul, în vârstă de 26 de ani, a devenit sincer în legătură cu faptul că se simte „intens judecat” din cauza presiunilor exercitate de aceste platforme. Declarațiile sale au fost făcute într-un interviu oferit la Festivalul de Film de la Veneția. El a mers atât de departe încât a spus că social media ar putea duce la un iminent „colaps social”.

Să fii tânăr acum și să fii tânăr oricând – pot vorbi doar pentru generația mea – înseamnă să fii judecat intens”, a spus el, potrivit E! News.

„Nu-mi pot imagina ce înseamnă să crești fără asaltul rețelelor sociale”, a adăugat Chalamet. „Și a fost o ușurare să interpretez personaje care se luptă cu o dilemă internă în absența capacității de a intra pe Reddit sau Twitter, Instagram sau TikTok și de a-și da seama unde se încadrează.”

El a abordat subiectul în timp ce discuta despre noul său film, „Bones & All”, a căruit acțiune se petrece în anii 1980, cu mult înainte de dominația virtuală a rețelelor sociale.

Fără a judeca asta, îți poți găsi tribul acolo, dar cred că este greu să fii în viață acum”, a continuat Chalamet. „Cred că prăbușirea societății se simte în aer – sau miroase ca atare – și, fără a fi pretențios, de aceea sper că filmele contează, pentru că acesta este rolul artistului… să facă lumină asupra a ceea ce se întâmplă.”

Timothée Chalamet a atras toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția

Timothée Chalamet a atras cu siguranță atenția social media la festivalul de film, unde a întors capetele într-un costum cu spatele gol al designerului Haider Ackermann. El a pășit pe covorul roșu într-un top roșu strălucitor cu spatele gol, pantaloni asortați și cizme cu toc din piele neagră, finalizând look-ul cu o pereche de ochelari de soare Ray-Ban.

79th Venice International Film FestivalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În „Bones and All”, Timothée Chalamet și Taylor Russell joacă rolul a doi îndrăgostiți canibaliști care pornesc într-o călătorie de 5.000 de kilometri prin America, dar nu pot scăpa de trecutul lor întunecat.

Filmul marchează, de asemenea, reîntâlnirea lui Chalamet cu regizorul filmului „Call Me by Your Name”, Luca Guadagnino, care a precizat că subiectul filmului nu are nicio legătură cu recentele acuzații de canibalism împotriva lui Armie Hammer, partenerul lui Chalamet din „Call Me by Your Name”.

Nu mi-am dat seama. Mi-am dat seama de asta după aceea, când au început să mi se spună unele dintre aceste aluzii pe rețelele sociale„, a declarat Guadagnino, în vârstă de 51 de ani, pentru Deadline, adăugând: „Orice legătură cu orice altceva există doar în domeniul social media, de care mă feresc.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton