Homepage  / Vedete / Vedete străine

Timothée Chalamet, surprins în ipostaze romantice alături de o celebră actriță

Timothée Chalamet, surprins în ipostaze romantice alături de o celebră actriță

de Redactia Tvmania

N-a trecut mult timp de când s-a despărțit de  Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp,  și se pare că iubește din nou! Tânărul actor cu o carieră promițătoare la Hollywood a fost surprins de paparazzi în compania unei celebre actrițe.

Este vorba de Eiza Gonzalez, cunoscută din telenovela „. Cei doi se pare că și-au petrecut vacanța în Cabo San Lucas, Mexic, alături de mai mulți prieteni. Mai mult, cei doi au fost forografiați sărutându-se, speculându-se imediat că ei ar forma deja un cuplu.

Aceste fotografii apar la scurt după ce actorul Timothée Chalamet, în vârstă de 24 de ani, s-a despărțit în luna aprilie de Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp. Cei doi formau un cuplu de aproximativ un an. Speculații privind o posibilă relație între cei doi au apărut încă din octombrie 2018, după ce au lucrat împreună pentru filmul The King. Ei au fost surprinși plimbându-se și păreau destul de apropiați. Timothée Chalamet a confirmat că este singur în cadrul unui interviu pentru British Vogue în luna mai. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton