Homepage  / Seriale turceşti

„Ține-mă de mână!”, cu Alina Boz și Alp Navruz, revine în grila Happy Channel. Când începe serialul

„Ține-mă de mână!”, cu Alina Boz și Alp Navruz, revine în grila Happy Channel. Când începe serialul
5

de Ruxandra Dinca,

Happy Channel redifuzează de joi, 21 octombrie, serialul turcesc „Ține-mă de mână!”, cu Alina Boz și Alp Navruz în rolurile principale.

Alina Boz și Alp Navruz, doi actori turci pe care telespectatorii români îi cunosc deja, sunt protagoniștii povești de iubire de la Happy Channel, „Ține-mă de mână!”, în original „Elimi Birakma”, care începe joi, 21 octombrie, la ora 22.00. 

Serialul „Ține-mă de mână!” înlocuiește grila Happy Channel altă dramă turcească, „Femeie în înfruntarea destinului”, cu Özge Özpirinççi în rolul principal, producție care se termină miercuri, 20 octombrie, de la 22.00.

Cine sunt actorii din serialul turcesc „Ține-mă de mână!”

Pe Alina Boz, una dintre cele mai apreciate actrițe ale tinerei generații în Turcia, am văzut-o în „Furtună pe Bosfor”, unde a jucat-o pe Hazal, dar şi în „Patrita mea eşti tu!”, unde a avut un rol episodic. 

După serialul „Ține-mă de mână!” (2018-2019), frumoasa de doar 23 de ani a jucat în două producții care s-au bucurat de mare succes, ambele seriale: „Maraşli”, serial pe care l-a cumpărat și la noi trustul Pro, și „Iubirea. Curs pentru începători”, disponibil la Netflix (al doilea sezon a fost lansat recent).

De partea cealaltă, pe Alp Navruz (31 de ani) l-am văzut în „Fiicele doamnei Fazilet”, redifuzat momentan de Pro 2. Navruz a mai jucat apoi cu succes în „Zümrüdüanka”, serial cumpărat la noi de Kanal D, dar și în „Bir Ada Masali”, care continuă acum pe micile ecrane turcești. Datorită farmecului și trecerii pe care o are la publicul feminin, Alp Navruz a fost comparat nu o dată, de presa turcă, cu actorul Can Yaman. 

Care e povestea din „Ține-mă de mână!”

Azra Güneș (Alina Boz) este o tânără responsabilă, bine crescută, care a studiat gastronomia în SUA și se întoarce acasă, la Istanbul, unde visează să devină chef. În avion, din cauza unei neînțelegeri, îl cunoaște pe Cenk Çelen (Alp Navruz). Acesta, un tip de bani gata, a cărui familie câștigă bani dintr-o mare afacere de catering, se întoarce și el acasă, după ani petrecuți departe, la studii. 

Tânărul visează la o viață ușoară, independentă – vrea să vândă compania familiei și apoi să trăiască în huzur.  Numai că planul său întâlnește un obstacol formidabil: bunica lui, Feride (Seray Gözler), o femeie care a pornit de jos, a muncit foarte mult și a creat un adevărat imperiu din compania înființată de ea.

În vremea în care Cenk se reobișnuiește cu viața de acasă, Azra este lovită de tragedie: tatăl ei dă faliment și moare într-un incendiu. Alungată de mama ei vitregă, o femeie obsedată de bani și statut social, Azra trebuie să aibă grijă și de fratele ei mai mic, Mert (Yigit Kagan Yazici), care e autist. Ca să se întrețină, tânăra se angajează într-un restaurant care aparține chiar lui Feride, bunica lui Cenk.

Serialul „Ține-mă de mână!” a fost difuzat în Turcia între 2018 și 2019, a avut două sezoane și 59 de episoade (originale).

La noi, Happy Channel îl va difuza de joi, 21 octombrie, de luni până vineri, de la ora 22.00.

tinemaED2a3sfX4AAb5DTIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton