Homepage  / Vedete româneşti

Tinerețe fără bătrânețe! Elwira Petre a dezvăluit cum se menține în formă la 41 de ani

Tinerețe fără bătrânețe! Elwira Petre a dezvăluit cum se menține în formă la 41 de ani
7

de Cătălina Matei,

Dincolo de faptul că este o fostă sportivă de performanță, iar condiția sa fizică este la cele mai înalte cote, Elwira Petre are grijă și de alimentație. Într-o postare pe contul său de Instagram, soția lui Mihai Petre dezvăluie care sunt regulile pe care le respectă pentru a fi în formă.

Dincolo de faptul că dansul i-a conferit o postură armonioasă, Elwira Petre are un stil de viață foarte sănătos, iar acest lucrur reiese cu ușurință din postările sale de pe Instagram. Este expertă în prepararea sucurilor de legume, face multă mișcare și își dorește ca și fiice sale să-i calce pe urme din acest punct de vedere.

Recent, soția lui Mihai Petre a povestit despre cum se menține în formă, la 41 de ani.

Când aveam 20 de ani credeam că un om de 50 de ani este bătrân. Credeam ca la primul rid apărut o să fug la esteticieni imediat. Dar nu a fost așa. Ridurile au apărut, l-am văzut și mi-am văzut de treabă ca și până atunci. Și sincer, nu credeam că o sa fiu capabilă să fac asta în societatea care vrea sa rămâi veșnic tânără și care tratează îmbătrânirea ca pe o boală”, a scris Elwira.

Exercițiul fizic este cel care nu o să lase corpul să îmbătrânească. Să crești masa musculară, cea care în viitor va susține corpul când înaintezi în vârsta. Care o să te ajute sa ai balans mai bun, să nu te accidentezi așa de repede. Chiar cred ca noi femeile avem nevoie să creștem masa musculară și să mâncăm mai multe proteine. Oasele devin din ce în ce mai slabe când îmbătrânim, așa că este bine să începi să lucrezi la timp. Și nu trebuie să mergi la sală neapărat! Poți face exerciții acasă, poți merge la o plimbare mai rapidă, poți face o alergare sau un work out de 20 de minute. Cea mai importantă este constanța. Să ai grijă de corpul tău în fiecare zi, câte un pic”, a explicat Elwira.

elwira petreIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Elwira Petre, răsfăț cu gogoși

Dincolo de sucurile de legume și exercițiile fizice, Elwira Petre nu exclude categoric… dulciurile. Într-o altă postare pe Instagram, jurata de la „Dancing on Ice” le-a făcut poftă urmăritorilor săi cun o fotografie apetisantă.

Știați că în Polonia există o zi pe an în care oamenii mănâncă numai gogoși, frigănele și minciunele? Da da, se numește joia grasă! Cred că este ziua în care producătorii de gogoși au cel mai mare profit.

Mama mea prăjește gogoși de ieri dimineață, pentru că azi cu asta se hrănește toată familia. Eu nu am apucat să le fac, dar recunosc că azi îi invidiez pe toți polonezii. Probabil vă întrebați ce semnificație are obiceiul? Este ultima joi înainte de postul Paștelui, și poți mânca oricâte gogoși dorești. Se spune că dacă nu mănânci în ziua asta măcar o gogoașa, nu o să ai noroc tot restul anului. Pe vremuri, reteța de gogoși poloneze includea o alună sau migdală ascunse în aluat. Și se spunea că acela care o găsește se poate bucura de bunăstarea și belșugul din tot restul anului. Așa că eu azi mânânc gogoși, fără regrete. Ce ziceți, încercați și voi?”, a scris Elwira.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton