Homepage  / Vedete străine

Tinerii actori İlayda Sezgin și Recep Usta, din „Totul pentru familia mea”, formează un cuplu în realitate. Aflați detaliile

Tinerii actori İlayda Sezgin și Recep Usta, din „Totul pentru familia mea”, formează un cuplu în realitate. Aflați detaliile

de Anda Dincă,

Tinerii actori İlayda Sezgin și Recep Usta, interpreții personajelor Zehra și Berk, din serialul „Totul pentru familia mea”, de la Kanal D, au fost surprinși împreună zilele trecute de paparazii într-un centru comercial din Istanbul.

Conform halktv.com.tr, cei doi formează un cuplu de puțin timp și au intrat în panică atunci când fotografii i-au surprins în timp ce așteptau un taxi după sesiunea de cumpărături. Ei au plecat rapid fără să răspundă la nicio întrebare venită din partea ziariștilor, semn că încă nu sunt pregătiți să-și declare oficial iubirea. 

„Totul pentru familia mea” îi are în rolurile principale pe Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Ahu Yagtu, Yigit Koçak, Fadik Sevin Atasoy și Su Burcu Yazgı Coşkun, însă din distribuție mai fac parte și alți actori talentați precum İlayda Sezgin și Recep Usta.  

Frumoasa İlayda are 25 de ani, iar în prezent studiază actoria, asta după ce a absolvit Conservatorul la Universitatea Haliç din Istanbul. Și-a făcut debutul în televiziune cu un rol în serialul “Alef” (2020), iar după „Totul pentru familia mea” (în care a apărut în sezonul 3), a mai jucat în producția tv “Darmaduman”, de la Fox, alături de Mert Yazicioglu și Nur Fettahoglu.  

Recep, și el în vârstă de 25 de ani, și-a început cariera în actorie în 2018, jucând în mini-seria “Sahsiyet”. Ulterior a mai apărut, în afară de „Totul pentru familia mea”, în serialul “Mavera: Hace Ahmed Yesevi” și în scurt-metrajul “Tek Yön”.   

„Totul pentru familia mea” (în original “Kardeşlerim”) a avut premiera la noi la Kanal D pe 14 noiembrie anul trecut și s-a terminat în iulie cu ultimul episod din sezonul al treilea. Producția a fost lansată în țara de origine, la Atv, în februarie 2021, iar în luna septembrie urmează să revină cu cel de-al patrulea sezon, anunță sabah.com.tr. Acesta va putea fi urmărit și la noi cel mai probabil la începutul anului viitor. Filmările pentru el au început deja pe 15 august, iar actorii principali promit un sezon exploziv.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton