Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tini Stoessel, adică Violetta din serialul Disney, s-a despărțit de iubit

Tini Stoessel, adică Violetta din serialul Disney, s-a despărțit de iubit

de Redactia Tvmania

Fosta vedetă Disney, celebră în toată lumea datorită serialului muzical „Violetta”, și iubitul ei, cântărețul Sebastián Yatra, au anunțat pe 16 mai că se despart. 

 

Tini Stoessel (noi o știm de Martina, dar artista a preferat numele de alint, Tini, după ce a ieșit din contractul cu Disney și și-a construit o nouă imagine) avea de un an și jumătate o relație cu cântărețul columbian Sebastián Yatra (25 de ani), cu care a colaborat muzical în mai multe rânduri, scrie peopleenespanol.com. 

 

„Bună… vrem să vă anunțăm că eu și Tini am decis să ne despărțim. Am trăit împreună momente frumoase, dar uneori lucrurile nu merg așa cum ne-am dori”, a scris pe Twitter Sebastián Yatra, comunicatul fiind preluat apoi și de Tini Stoessel (23 de ani) pe contul ei. 

 

Zvonurile despre o problemă între cei doi, scrie ziarul argentinian La Nacion, ar fi persistat de mai multe luni, gurile rele pomenind la un moment dat și că de vină ar fi artista mexicană Danna Paola (24 de ani), actriță și cântăreață care a crescut și ea pe platourile de filmare, precum Tini, și care joacă momentan în serialul „Elite” (Netflix). 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Te amo te amo

A post shared by TINI (@tinistoessel) on

Idila dintre argentinianca Tini Stoessel și columbianul Sebastián Yatra ar fi început în august 2018, când cei doi au colaborat pentru o melodie de pe al doilea album al lui Tini, „Quiero volver”, și au și filmat împreună un videoclip în care erau protagoniști. Chimia dintre ei a atras atenția tuturor, dar atunci Tini avea o relație cu fiul unui impresar. La sfârșitul lui 2018, s-a despărțit de el, fiind apoi surprinsă de paparazzi în ipostaze tandre cu Yatra. Cei doi și-a declarat oficial dragostea în vara lui 2019, într-o emisiune tv, explicând atunci că le e greu să mențină o relație la distanță, ținând cont că trăiesc în țări diferite. „E minunat când suntem împreună, dar distanța te ajută să prețuiești și mai mult persoanele. Distanța aduce ceva special”, declara Tini, citată de La Nacion. Doar că, între timp, cu restricțiile de călătorie aduse de pandemia de coronavirus, cei doi îndrăgostiți par să-și fi revizuit părerile.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton