Homepage  / Televiziune

TJ Miles și CRBL, schimb de replici dure la Survivor 2022. Ce jigniri și-au adus

TJ Miles și CRBL, schimb de replici dure la Survivor 2022. Ce jigniri și-au adus

de Roxana Mirea,

În cadrul consiliului de nominalizare de aseară, 14 martie, de la Survivor România 2022, a avut loc un schimb de replici dure între TJ Miles și CRBL. Cei doi s-au jignit reciproc în cadrul emisiunii de la Pro TV, după ce amândoi au fost propuși spre eliminare. Ce și-au spus TJ Miles și CRBL la Survivor 2022, de la Pro TV și de la ce a pornit totul.

TJ Milesc și CRBL, schimb de replici dure la Survivor 2022

TJ Milesc și CRBL au avut un schimb de replici dure la Survivor România 2022, de la Pro TV, aseară, 14 martie. În ediția emisiunii din 13 martie, TJ l-a trimis pe CRBL pe Insula Exilului, lucru care l-a înfuriat la culme pe artist. Ei bine, după ce a fost propus spre eliminare de Marian Drăgulescu, CRBL a condamnat alegerile personale ale unor Faimoși, spunând că aceștia nu se gândesc la echipă, ci la ei înșiși. Întrebat de Daniel Pavel la cine s-a referit când a vorbit despre alegerile personale pe care le fac unii concurenți, el a spus că la TJ Miles.

„Când am vorbit de alegeri personale m-am referit la TJ, bineînțeles. Mai există altă variantă, în cazul de față? Mai sunt și alții care aleg personal, dar mă enervează că el se bate cu pumnii în piept și spune că nu ia nimic personal. Tocmai el, care este problema majoră când vine vorba de astfel de lucruri. Am gășit un cuvânt pentru el, dar mi-e teamă că nu o să îl înțeleagă. Acesta este cuvântul atribuit pentru TJ de când l-am cunoscut la Survivor, este singurul dintre Faimoși care se încadrează în categoria FĂ-TĂ-LĂU. Asta este tot ce pot să spun”, a spus CRBL.

Ce jigniri și-au adresat TJ Milesc și CRBL la Survivor 2022

TJ Miles a recunoscut că nu știe ce înseamnă cuvântul pe care CRBL l-a folosit împotriva lui, dar a spus că are și el unul care să îl descrie pe colegul lui.

Are dreptate CRBL. Nu știu ce înseamnă acest cuvânt și nici nu o să întreb să îmi explice. Am și eu un cuvânt pentru CRBL, pe care o să-l înțeleagă toți oamenii. Ești un pămpălău. Ești un clovn. Stai jos. Pămpălăule”, i-a spus TJ Miles lui CRBL, la Survivor 2022.

Apoi, CRBL a susținut că el nu are ce să vorbească cu TJ pentru că acesta nu stăpânește foarte bine limba română.

Să stau jos? Asta fac. Eu nu am cum să mai vorbesc cu el când nici măcar nu știe să folosească „pe care”. Dacă nu știi să vorbești limba română, pentru mine nu exiști. Nu pot să mai tolerez. Trebuie să înveți și evoluezi în momentul în care foloșești „pe care”, în primul rând. În rest, nu mai am ce să spun că o să vorbesc și nu o să înțeleagă și nu vreau să intru în această polemică, să mă cert cu el așa cum își dorește. O să stau aici și o să ascult”, a spus CRBL.

„Latră, dar nu face nimic”

Replica lui TJ Miles nu s-a lăsat așteptată. Acesta a spus că „CRBL este omul ăla care vorbește mult, dar nu face nimic”. De asemenea, el i-a îndemnat pe oamenii de acasă să îl voteze pe CRBL „ca să aibă șansa să nu fie mai ratat decât este”.

Mi se pare că CRBL este omul ăla care vorbește mult, ca un Chihuahua. Latră, dar nu face nimic. O să-l las să vorbească, să zică ce vrea, să mă condamne că nu am stat 20 de ani în România ca el și și-a arătat toate oportunitățile, inclusiv la Survivor, și face tot ce poate să intre în finală, numai că tot ajunge în exil. Chestia este că eu sunt OK și nu am nicio problemă dacă lumea nu mă votează, dar pentru el, asta este ultima șansă. Oamenilor, votați CRBL ca să aibă șansa să nu fie mai ratat decât este”, a spus TJ Miles.

„Cei de față au înțeles vorbele mele. Cam toată lumea poate citi printre rânduri, cam toată lumea înțelege mesajul meu care este un mesaj pentru noi toți. Eu nu pot să mă cobor la nivelul lui să vorbesc doar ca să înțeleagă el. Cei de acasă știu ce au de făcut. Eu îmi duc misiunea până la capăt”, a fost replica lui CRBL pentru TJ Miles la Survivor 2022.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton