Homepage  / Televiziune

TLC aduce un nou sezon „Iubire în paradis: Povești din Caraibe”. Când începe

TLC aduce un nou sezon „Iubire în paradis: Povești din Caraibe”. Când începe
9

de Andra Stana,

TLC aduce un nou sezon „Iubire în paradis: Povești din Caraibe”. Faceți cunoștință cu cei patru americani și cu jumătățile lor din Caraibe: din Barbados, Jamaica, Costa Rica și Panama.

Când este difuzat noul sezon „Iubire în paradis: Povești din Caraibe” pe TLC

Sunt insulele Caraibe un adevărat paradis al îndrăgostiților? Patru cupluri descoperă asta în noul sezon Iubire în paradis: Povești din Caraibe, care va avea premiera la TLC marți, 27 iunie, de la ora 20:00. Acest docu-soap va urmări patru cupluri care și-au găsit dragostea în Caraibe și care speră că relațiile lor vor continua, în ciuda kilometrilor și a dramei dintre ei. TLC este disponibil și poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

Cu relații aflate în diverse faze, inclusiv o aventură de vacanță care a devenit relație serioasă și o poveste de dragoste care a adus sarcină, americanii speră ca idila lor cu localnicii de pe insulă să funcționeze odată ce cerul albastru și bronzul se estompează.

tlc-aduce-un-nou-sezon-iubire-in-paradis-povesti-din-caraibe.-cand-incepe-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cele patru cupluri se aruncă cu capul înainte pentru o șansă la dragostea adevărată!

ARYANNA (Quincy, IL) & SHERLON (Orange Bay, Jamaica)

În urmă cu nouă luni, Aryanna și-a petrecut vacanța în Jamaica și l-a întâlnit pe Sherlon, un jamaican înalt care conduce afacerea tatălui său cu bărci de turism, pe lângă faptul că lucrează la o stațiune pentru swingeri. Acum, însărcinată în șase luni cu copilul lui Sherlon, Aryanna se întoarce în Jamaica pentru a-l convinge să se mute în SUA, astfel încât să se căsătorească și să își crească împreună copilul. Va fi Sherlon de acord să își părăsească viața de pe insulă pentru o femeie pe care abia o cunoaște?

MARTINE (Miami, Florida) și STEVEN (Barbados)

Într-o croazieră în Caraibe, acum trei ani, Steven a invitat-o pe Martine la dans, iar de atunci cei doi au tot dansat pe ringul de dans și în afara lui. Cu toate acestea, încrederea lui Martine a fost zdruncinată de când a aflat că Steven a înșelat-o, așa că zboară în Barbados pentru a decide dacă relația lor merită salvată.  

MARK (Huntington Beach, California) și KEY (Bocas del Toro, Panama)

Mark și Key s-au întâlnit în Bocas del Toro în urmă cu zece ani și s-au îndrăgostit în timp ce Mark a ajutat-o pe ea să treacă prin cea mai dificilă perioadă din viața ei, după o supradoză. Acum, s-au reîntâlnit după nouă ani și Mark se întoarce în Bocas pentru a-i cere lui Key să se mute în California cu el, dar Key nu mai este aceeași fată pe care a cunoscut-o în urmă cu aproape un deceniu.

AMBER (Seminole, Florida) și DANIEL (Jaco, Costa Rica)

După ce s-au cunoscut în urmă cu trei ani, în timp ce Amber se afla în vacanță în Costa Rica, ea și Daniel sunt pregătiți să se căsătorească. Dar Amber, care și-a petrecut ultimul an susținându-l financiar pe Daniel și fiind vârful de lance al cererii lor de viză K-1, se întreabă dacă nu cumva se angajează să ducă o viață de „mamă” a lui Daniel, mai degrabă decât de soție.

Sursa foto: TLC

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton