Homepage  / Seriale

Euforia reia difuzarea serialului “Private Practice”, cu Kate Walsh

Euforia reia difuzarea serialului “Private Practice”, cu Kate Walsh

de Redactia Tvmania

Postul Euforia va difuza, de astăzi, 26 noiembrie, de la ora 21.00, serialul „Private Practice”, un spin-off al celebrului “Anatomia lui Grey”, cu Kate Walsh în rolul doctorului chirurg neonatolog Addison Forbes Montgomery (ex-Shepherd).

 în rolul doctorului chirurg neonatolog Addison Forbes Montgomery

După ce îşi dă seama că nu mai poate rămâne la spitalul Seattle Grace, Addison îşi face bagajele şi pleacă spre Santa Monica pentru a începe o nouă viaţă. Aici se întâlneşte cu doi prieteni şi foşti colegi de la Medicină, proaspăt divorţaţi – Naomi (Audra McDonald) şi Sam (Taye Diggs) – alături de care începe să lucreze în clinica lor particulară, foarte şic.

Serialul creat de Shonda Rhimes este produs de ABC Television Studio, iar povestea a fost prima dată difuzată ca un episod din “Anatomia lui Grey”.

În cel de-al treilea sezon, Addison şi Sam devin foarte apropiaţi şi încep să aibă anumite sentimente unul faţă de celălalt, însă decid să nu devină un cuplu fiindcă nu vor să o facă să sufere pe Naomi. În episodul final al sezonului, Addison şi Sam ajung în sfârşit să fie împreună.

Serialul a fost creat în 2007, după succesul uluitor pe care personajul Addison Shepherd l-a avut în “Anatomia lui Grey”: nu doar că doctoriţa neonatolog a apărut în mult mai multe episoade decât se prevăzuse iniţial, dar ea a devenit personaj central într-o serie creată special de Shonda Rhimes. Serialul “Private Practice” a avut șase sezoane.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton