Homepage  / Seriale

TNT a dat undă verde pentru cea mai nouă producție originală, „Will”

TNT a dat undă verde pentru cea mai nouă producție originală, „Will”

de Redactia Tvmania

TNT a dat undă verde pentru serialul Will, o dramă neconvențională care urmărește povestea lui William Shakespeare (Laurie Davidson). Will este una dintre cele cinci serii originale care vor avea premiera la TNT în 2017, printre acestea numărându-se Animal Kingdom, Good Behavior, The Alienist și Tales from the Crypt. Anunțul a venit în cadrul evenimentului Turner Upfront 2016, care a avut loc în New York.

TNT_LOGOS_MAIN_RGB

Aceste anunțuri fac parte dintr-o strategie de schimbare a conținutului general într-un conținut cinematografic interesant pentru publicul larg. „Suntem nerăbdători să arătăm telespectatorilor ceva special, chiar dacă asta presupune asumarea unor riscuri. Suntem mai mult decât încântați să îi aducem în prim-plan pe unii dintre cei mai talentați artiști și ne dorim să creăm o nouă experiență în fața televizorului pentru publicul nostru, acesta fiind doar începutul”, a declarat Kevin Reilly, președintele TNT și chief creative officer pentru Turner Entertainment.

13244226_504564873077584_8845258424901922148_o

Pentru a schimba experiența consumatorilor, TNT plănuiește să prezinte noi serii originale ca Animal Kingdom și Good Behavior cu un program diferit în comparație cu televiziunile de dramă tipice, adăugând zece minute de poveste în plus fiecărui episod.

 

Câteva detalii despre serialul Will.

TNT a comandat 10 episoade din seria Will, o nouă dramă care spune povestea tânărului William Shakespeare, serie care îi aduce în rolul principal pe Laurie Davidson, Olivia DeJonge (The Visit, Hiding), Colm Meaney (Star Trek: Deep Space Nine, Hell on Wheels), Mattias Inwood (The Shanara Chronicles), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd, The Twilight Saga) și Ewen Bremner (Trainspotting, Snowpiercer).

Will îi are ca producători executivi pe Craig Pearce (The Great Gatsby, Moulin Rouge!, Romeo + Juliet), Shekhar Kapur (Elizabeth) nominalizat la Globul de Aur, Alison Owen (Elizabeth) și Debra Hayward (Love Actually), Vince Gerardis (Jumper), Howard Braunstein (The Informant!, The Client List) și Louise Rosager. Pilotul serialului Will a fost scris de Pearce și se află în regia lui Kapur.

Will spune povestea tânărului William Shakespeare care tocmai a ajuns pe scena unui teatru din Londra secolului XVI. În această lume seducătoare și, în același timp, violentă, talentul său se confruntă cu rigoarea timpului. Aceasta este o versiune contemporană, interesantă și, în același timp, periculoasă a vieții lui Shakespeare, care aduce o coloană sonoră ieșită din tipare şi pune în lumină toate imprudențele, ispitele și splendoarea artistică a lui Shakespeare.

Geniul naiv al lui Will o atrage foarte mult pe talentata, frumoasa și rebela Alice Burbage (DeJonge), fiica lui James Burbage (Meaney), un tâmplar vizionar care a construit primul teatru din Londra, după epoca romanilor. În ciuda faptului că este fiica unui om importat, societatea îi interzice lui Alice dreptul de a avea o carieră în teatru. Fratele ei, Richard Burbage (Inwood), este un talent înăscut, dar este mult prea narcisist, iar uneori exagerează. Întâmplător, întâlnirea sa cu Will face ca cei doi să formeze o echipă iar, în curând, pertenerul scriitor-actor va deveni cea mai răsunătoare colaborare a tuturor timpurilor. Viața lui Will ar fi mai ușoară dacă dramaturgul bogat Christopher Marlowe (Bower), rivalul său,  nu ar fi atât de notoriu.

Will are o energie și un stil original care nu seamănă nici pe departe cu celelalte seriale televizate din zilele noastre”, a declarat Sarah Aubrey, Vicepreședinte Executiv TNT. „Shakespeare a fost un adevărat star al secolului al XVI-lea, iar serialui Will surprinde perfect, în termeni contemporani, modul în care a trăit și felul în care s-a simțit tânărul scriitor și admiratorii lui în perioada aceea. Suntem foarte încântaţi să lucrăm cu o astfel de echipă de producători și actori și să aducem un aer proaspăt și îndrăzneț poveștii lui Shakespeare”, a adăugat Aubrey.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton