Homepage  / Netflix

Top 10 cele mai bune filme de comedie de pe Netflix

Top 10 cele mai bune filme de comedie de pe Netflix

de Roxana Mirea,

De multe ori, realitatea devine apăsătoare, așa că avem nevoie de ceva care să ne facă să uităm de grijile noastre. Cel mai bun mod de a uita de probleme poate fi reprezentat de o comedie bună. În acest caz, vă venim în ajutor și vă recomadăm 10 filme de comedie pe care le găsiți pe Netflix.

[toc]

File de comedie pe Netflix

Moxie (2021)

Bazat pe romanul lui Jennifer Mathieu, „Moxie” este regizat de Amy Poehler („Inside Out”), care apare în film alături de Hadley Robinson, Lauren Tsai și Alycia Pascual-Pena. Robinson o interpretează pe Vivian, o adolescentă timidă care, inspirată de poveștile din anii de rebeliune ai mamei sale, lansează un protest anonim cu sprijinul prietenilor ei, confruntându-se cu sexismul școlii sale.

Men in Black (1997)

Umorul lui Will Smith este sarea şi piperul acestei producţii. K (Tommy Lee Jones) şi J (Will Smith) sunt „bărbaţii în negru”, agenţi ai unei organizaţii guvernamentale secrete. Ei sunt oamenii de bază în lupta împotriva extratereştrilor care locuiesc ilegal pe Pământ. Ca fire, cei doi sunt diametral opuşi. K este sobru, în timp ce J este dispus să experimenteze mereu lucruri noi. În plus, vorbeşte prea mult şi pune mâna pe ce nu trebuie.

Central Intelligence (2016)

„Agenți aproape secreți” este un film american din 2016 regizat de Rawson Marshall Thurber și scris de Thurber, Ike Barinholtz și David Stassen. Filmul îi are ca protagoniști pe Kevin Hart și Dwayne Johnson în rolurile a doi foști colegi de liceu care fug după ce unul dintre ei se alătură CIA pentru a salva lumea de un terorist care intenționează să vândă coduri de satelit.

The Change-Up (2011)

Eroii filmului „Dacă aş fi… tu?” sunt Dave (Jason Bateman) şi Mitch (Ryan Reynolds), care sunt prieteni din copilărie. Primul e om de carieră şi tatăl a trei copii, care e sătul de monotonia vieţii de familie şi visează la noua lui colegă de la firma de avocatură, Sabrina (Olivia Wilde). Al doilea e un playboy iresponsabil şi enervant, care îşi ignoră tatăl (Alan Arkin) şi visează la o carieră de actor.

Do Revenge (2022)

Drea se află la apogeul popularității ei din perioada liceului, fiind eleva alfa a campusului, totul până când întreaga ei viață este distrusă de faptul că, cel mai probabil, Max, iubitul ei și „regele” liceului, face publică o înregistrare cu scene de sex care o înfățișează. Abia transferată și plină de stângăcie, Eleanor se înfurie când află că urmează să fie colegă cu Carissa, care a terorizat-o în trecut și care a lansat un zvon oribil despre ea într-o tabără de vară, pe când aveau amândouă doar 13 ani. După o întâlnire clandestină pe terenul de tenis, Drea și Eleanor formează o prietenie secretă și neașteptată pentru a se răzbuna pe cei care le-au terorizat.

Din distribuție, fac parte Maya Hawke, Camila Mendes, Austin Abrams, Ava Capri, Rish Shah, Talia Ryder, Jonathan Daviss, Maia Reficco, Paris Berelc, Alisha Boe și Sophie Turner.

Murder Mystery (2019)

„Murder Mystery” îi reunește pe Adam Sandler și pe Jennifer Aniston și este regizat de Kyle Newacheck.

Atunci când un polițist din New York (Adam Sandler) pleacă împreună cu soția sa (Jennifer Aniston) într-o călătorie mult așteptată prin Europa, o întâlnire imprevizibilă cu un bărbat misterios (Luke Evans) îi va aduce în ipostaza de invitați la o întrunire de familie pe iahtul bătrânului miliardar Malcolm Quince. Atunci când Quince este asasinat, cei doi devin suspecții principali, parcă desprinși dintr-un roman sau film polițist.

Bad Trip (2021)

Filmul urmărește doi prieteni (Eric André și Lil Rel Howery) care fac o călătorie cu mașina din Florida până la New York City pentru ca unul dintre ei să-și poată declara dragostea pentru iubita din liceu (Michaela Conlin), în timp ce sunt urmăriți de sora criminală a celuilalt (Tiffany Haddish), a cărei mașină au furat-o pentru călătorie.

A Futile and Stupid Gesture (2018)

Este un film bazat pe cartea cu același titlu a lui Josh Karp, regizat de David Wain și scris de Michael Colton și John Aboud. Filmul îl are ca protagonist pe Will Forte în rolul scriitorului de comedie Douglas Kenney, în timpul ascensiunii și decăderii National Lampoon.

Jumanji: Welcome to the Jungl‪e (2017)

Atunci când patru adolescenţi descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare: Spencer, pasionat de jocuri, este acum un aventurier curajos (Dwayne Johnson), Fridge, jucător de fotbal, devine un fel de Einstein (Kevin Hart), Bethany, fata populară, este un profesor de vârstă mijlocie (Jack Black), iar Martha se transformă din fata sensibilă într-o luptătoare.

Ted (2012)

Ted, ursulețul de pluș al lui John (Mark Wahlberg), un bărbat de peste 30 de ani, prinde viață, transformând în realitate o dorință pe care acesta și-o pusese în copilărie, pe vremea când amândoi erau protagoniști într-un show de televiziune. Prietenia lor este pusă la încercare atunci când iubita lui John, Lori (Mila Kunis) vrea mai mult de la relația lor.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton