Homepage  / Seriale / Seriale americane

Toată lumea caută rețeta „Urzeala tronurilor”. Ce seriale au primit undă verde și intră în producție

Toată lumea caută rețeta „Urzeala tronurilor”. Ce seriale au primit undă verde și intră în producție

de Redactia Tvmania

Televiziunea e mai pe val decât oricând și toți producătorii se înghesuie să refacă succesul înregistrat de „Urzeala tronurilor”. Care sunt ultimele povești pe care ni le propun, vedeți mai jos.

 

Sean Penn în „Mystic River” (2003)

Hulu face „The First”

Povestea: Într-un viitor apropiat, urmărim prima misiune cu echipaj uman pe Marte, colonizarea planetei și impactul pe care-l va avea această expediție asupra astronauților, a familiilor lor și a colegilor care au rămas pe Terra.

Ce se știe: Vor fi 8 episoade. Creatorul și scenaristul serialului e Beau Willimon, care a fost și la originea producției „House of Cards”. Filmările vor începe anul acesta, iar premiera va fi în 2018. Primul nume anunțat în distribuție e Sean Penn.

 

Leelee Sobieski în „Joan of Arc” (1999)

One World Films și Federation Entertainment fac Ioana d’Arc

Povestea: Nu vă bazați foarte mult pe ce ați aflat de la lecțiile de istorie. „Vom face din Ioana d’Arc un adevărat personaj de ficțiune, între mit și istorie”, a declarat pentru Point Pop producătorul Marc du Pontavice, de la One World Films

Ce se știe: Cele două societăți de producție franceze vor să facă un mare serial cu o distribuție internațională și un buiget pe măsură: 20 – 30 de milioane de euro. Vor fi opt episoade de câte 52 de minute. Filmările ar trebui să înceapă în 2018.

 

„Watchmen” (2009)

HBO face „Watchmen”

Povestea: Într-un trecut alternativ, în care Statele Unite au câștigat Războiul din Vietnam și în care Richard Nixon este încă președinte, în 1985. În acest context, supereroii sunt în afara legii și nu mai au voie să acționeze. Este vorba despre adaptarea unei serii de benzi desenate pe care a adus-o pe marele ecran regizorul Zack Snyder: „Cei ce veghează” / „Watchmen”.

Ce se știe: La comandă va fi Damon Lindelof, scenarist și producător cunoscut pentru „Lost” (2004), „Prometheus” (2012) sau „Star Trek Into Darkness” (2013).

 

Universal Television și CBS Television Studios fac „FBI”

Povestea: Este vorba despre mecanismele interioare ale Biroului Federal de Investigații din New York.

Ce se știe: Titlul este „de lucru”. Vor fi 13 episoade de câte o oră. Iar producția este pe mâinele maestrului genului Dick Wolf. Serialul este așteptat să intre la CBS în perioada 2018-2019.

 

Jamie Lee Curtis în „Scream Queens” (2015)

CBS Television face „Quality of Life”

Povestea: Noul serial va urmări viața de zi cu zi a unei familii care lucrează la pompe funebre de mai multe generații. Evident, va fi un soi de „Sub Pământ SRL” / „Six Feet Under”, dar mai spre comedie.

Ce se știe: Va fi un serial de comedie. Jamie Lee Curtis va avea rolul principal și va fi și producător. Este vorba despre o idee originală, pe care actrița o va pune pe hârtie împreună cu scenarista Janis Hirsch („Will & Grace”, „Frasier”, „Dădaca”).

 

 

Save

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton