Homepage  / Vedete străine

Toată lumea este obsedată de acest clip viral cu Drew Barrymore în ploaie

Toată lumea este obsedată de acest clip viral cu Drew Barrymore în ploaie

de Ioana Maria,

Actrița Drew Barrymore și-a încântat fanii cu un filmuleț distribuit pe Instagram în care se înregistrează în timp ce se bucură de ploaie și încurajează pe toată lumea să facă la fel.

În clipul devenit viral, Drew Barrymore privește spre cer cu o enormă bucurie, zâmbește și spune: „Ori de câte ori puteți, ieșiți în ploaie, nu ratați ocazia”.

Drew Barrymore nu a avut o copilărie ideală – a dat o mulțime de interviuri despre cum a fost exploatată de părinții ei când era copil. După ce cunoscut faima de mică, după ce a jucat în E.T., Barrymore a căzut în spirala dependențelor de droguri și alcool la doar 13 ani 😮 La 14 ani, a ajuns să stea într-o instituție psihiatrică după ce mama ei a trimis-o acolo. După un an și jumătate, ea s-a emancipat legal de părinții ei.

Nu e prima oară când actrița americană își arată bucuria copilăroasă. Săptămâna trecută, ea a distribuit un un clip emoționant cu ea însăși în timp ce descoperea o fereastră acoperită în timpul lucrărilor de renovare a casei.

Actrița – care are doi copii, Olive, 9 ani, și Frankie, 7 ani – spune că haosul din copilăria ei este ceea ce a motivat-o să fie o mamă bună și un model de urmat pentru proprii copii.

„Nu am avut părinți, eu am fost părintele lor. Totul a fost cu totul cu susul în jos”, spune ea. „Așa că nu știam ce să fac. Când oamenii vorbeau cu mine despre parenting, mă simțeam ca o proscrisă. Mi-au trebuit ani de zile ca să-mi fac curaj și să spun: ‘Poți să-mi vorbești ca unei persoane care încearcă cu disperare să învețe? Poți să mă înveți?„.

Drew Barrymore, o amintire memorabilă cu Keanu Reeves

Drew Barrymore a dezvăluit că celebrul actor Keanu Reeves a apărut la aniversarea ei de 16 ani și a dus-o la o plimbare cu motocicleta. Ambii actori au jucat în filmul din 1986 „Babes in Toyland” și au discutat despre experiența cursei cu motocicleta în episodul de marți din „The Drew Barrymore Show”, potrivit Page Six.

Pot să mă întorc în trecut la o amintire pe care o am cu tine?”, l-a întrebat Drew Barrymore pe Keanu Reeves. „Eram la acest club și era ziua mea, împlineam 16 ani, iar tu ai intrat – aceasta este amintirea”, a continuat actrița, sugerând ca el să intervină dacă are „ceva de adăugat sau schimbat”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton