Homepage  / Seriale / Seriale americane

Toate lucrurile bune se termină! „Supernatural”, „Arcașul”, „Vikingii”… – ce seriale se termină în 2020

Toate lucrurile bune se termină! „Supernatural”, „Arcașul”, „Vikingii”... – ce seriale se termină în 2020

de Redactia Tvmania

După ce anul acesta ne despărțim de „Teoria Big Bang”, „Homeland” sau „Orange is the New Black”, ne pregătim batistele și pentru 2020. Din ce se știe și s-a hotărât până acum, vedeți mai jos serialele care se vor termina anul viitor.

  1. „Supernatural”

A fost unul dintre cele mai lungi seriale, părea aproape nemuritor… Și cu toate astea, „Supernatural” se va opri după cel de-al 15-lea sezon, așteptat pe CW la sfârșitul lui 2019 – începutul lui 2020. Decizia le-a aparținut mai ales actorilor, care vor să se dedice și altor proiecte. Cu ultimele 20 de episoade ale ultimului sezon, serialul va ajunge la 327 de episoade.

 

  1. „Arcașul”

Povestea de dragoste dintre canalul american CW și DC Comics a început în 2012 și se va termina în 2020, când „Arcașul” va ajunge la cel de-al optulea sezon, care va avea numai 10 episoade, față de cele 23 obișnuite. „Divorțul” a fost anunțat de vedeta seriei, actorul Stephen Amell, pe rețelele sociale, iar fanii sunt deja în doliu.

 

  1. „Costume”

Deși are deja un mini-reboot, ca urmare a plecării din serial a trei dintre actori, și cifrele de descărcări ilegale sunt încă mari, „Costume” se va termina odată cu sezonul al nouălea. 10 episoade sunt prevăzute pentru un final demn de acest serial. Dar spiritul său va fi încă viu în spin-off-ul dedicat personajului Jessica Pearson (Gina Torres).

 

  1. „Vikingii”

Marele succes de la History se va termina cu sezonul al șaselea, care va fi compus ca și precedentele din două părți. Creatorul său Michael Hirst și producătorii de la MGM Television nu vor însă să dea prea repede găina cu ouăle de aur din mână și se gândesc cum ar putea exploata în continuare filonul de audiențe. Deci, dacă History intră în joc, s-ar putea să mai avem vikingi printre noi ceva vreme.

 

  1. „Minţi criminale”

După ce a fentat anularea vreme de mai mulți ani, „Minţi criminale” va trebui să se retragă o dată cu al 15-lea sezon, compus din 10 episoade. Indiferent dacă v-a plăcut sau nu, serialul se poate mândri cu o frumoasă longevitate: 15 sezoane, 324 de episoade și două spin-off-uri.

 

  1. „O familie modernă”

Serialul de comedie considerat altădată revoluționar s-a cam „învechi” și „demodat” în ultimii ani. Așa că ABC a hotărât să-i pună capăt după cel de-al 11-lea sezon, care va fi difuzat spre sfârșitul lui 2019, fără să se știe deocamdată câte episoade va conține. Decizia a fost dură pentru că ABC a fost nevoit să negocieze la sânge cu actorii din rolurile principale.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton