Homepage  / Uncategorized

Toate serialele din universul Star Wars care urmează să apară pe Disney Plus

Toate serialele din universul Star Wars care urmează să apară pe Disney Plus

de Roxana Mirea,

Poate că fanii vor mai avea de așteptat până ce vor fi lansate noi filme din universul „Războiul Stelelor”, însă există o mulțime de seriale care vor apărea în viitorul apropiat. Iată tot ce știm despre viitoarele seriale „Star Wars”, de la sezonul 2 din „Andor” la „Ahsoka” și nu numai.

[toc]

Ahsoka

Actrița Rosario Dawson a confirmat că seria „Ahsoka” va debuta în august 2023. Din distribuția mini-seriei fac parte Rosario Dawson, Mary Elizabeth Winstead, Hayden Christensen, Natasha Liu, Ivanna Sakhno și Ray Stevenson.

Ahsoka Tano și-a făcut debutul în live-action în cel de-al doilea sezon al serialului „The Mandalorian”, dar a fost prezentată inițial în serialele animate „Clone Wars” și „Rebels”. Purtând săbii laser duble, ea a devenit rapid o favorită a fanilor. Înainte de a se alătura lui Luke Skywalker și Grogu în „The Mandalorian”, fostul cavaler Jedi a fost protejatul lui Anakin Skywalker înainte ca acesta să treacă de partea întunecată, scrie thewrap.com.

Serialul o va urmări pe Ahsoka în timp ce investighează „o amenințare emergentă la adresa vulnerabilei Noi Republici„. „Ahsoka” urmează să calce pe urmele lui „Obi-Wan Kenobi”, aducându-l înapoi pe Darth Vader al lui Hayden Christensen.

Skeleton Crew

Skeleton Crew va avea premiera anul acesta, iar din distribuție face parte Jude Law. Încă nu se cunoaște care este numărul de episoade pe care îl va avea acest serial din universul „Star Wars”.

În timpul evenimentului Star Wars Celebration 2022, Lucasfilm a surprins fanii cu anunțul unui nou serial al producătorilor executivi Jon Favreau și Dave Filoni, alături de regizorul „Spider-Man: No Way Home” Jon Watts și Christopher Ford. Alte detalii și noi imagini au fost dezvăluite la Star Wars Celebration 2023.

Acțiunea din „Star Wars: Skeleton Crew” este plasată în epoca Noii Republici și va urmări un grup de copii rătăciți în galaxie care încearcă să găsească drumul spre casă. Serialul este descris ca fiind o versiune „Star Wars” a unor filme Amblin Entertainment din anii 1980, precum „E.T.” și „The Goonies”.

Jude Law

The Acolyte

Serialul „The Acolyte” va avea premiera în anul 2024, iar din distribuție fac parte Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Jodie Turner-Smith, Dafne Keen, Rebecca Henderson, Charlie Barnett, Dean-Charles Chapman și Carrie-Anne Moss. Noul serial va avea 8 episoade.

La fel ca în cazul oricărui serial „Star Wars”, sunt oferite puține detalii. Ceea ce știm este că serialul a fost prezentat ca fiind „un mystery-thriller care îi va purta pe telespectatori într-o galaxie cu secrete obscure și puteri emergente ale părții întunecate în ultimele zile ale erei Înaltei Republici. O fostă Padawan se reîntâlnește cu Maestrul ei Jedi pentru a investiga o serie de crime, dar forțele cu care se confruntă sunt mai sinistre decât au anticipat vreodată.”

Serialul vine de la showrunnerul Leslye Headland, co-creatoare a serialului „Russian Doll” de pe Netflix.

Andor, sezonul 2

Creatorul serialului „Andor”, Tony Gilroy, a declarat că al doilea și ultimul sezon al serialului va avea premiera în august 2024. Din distribuția noului sezon fac parte Diego Luna, Denise Gough, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgard și Kyle Soller.

Sezonul 2 urmează să aibă 12 episoade.

Andor” îl urmărește pe Cassian Andor, interpretat de Diego Luna, cu cinci ani înainte de evenimentele din „Rogue One” din 2016, iar primul sezon a fost lansat în 2022, încheindu-se în noiembrie, cu 12 episoade. Sezonul 2 este deja în producție, dar creatorul Tony Gilroy a avertizat că probabil nu va avea premiera până în 2024.

Am început filmările în noiembrie. Suntem la jumătatea drumului. Vom termina filmările în august, și vom ieși în august anul următor”, a declarat Gilroy.

Lando

Până acum, nu se știe când va avea preiera serialul „Lando”, însă vă putem spune că din distrubuție face parte Donald Glover.

În 2020, Lucasfilm a anunțat că un serial centrat pe personajul Lando Calrissian se va număra printre numeroasele serii care se vor alătura universului, playboy-ul spațial fiind din nou portretizat de Donald Glover, care i-a dat viață în „Solo: A Star Wars Story”.

De atunci, nu s-a mai făcut nicio mișcare în legătură cu această serie. Dar, potrivit președintelui Lucasfilm, Kathleen Kennedy, încă se lucrează la acest proiect. Într-un interviu recent cu CinemaBlend, Kennedy a declarat că Glover însuși este cel din cauza căruia lucrurile nu se mișcă mai repede în ceea ce privește serialul „Lando”.

Nu este din lipsă de încercări. Doar că este un tip foarte ocupat”, a spus ea. „Mai are un alt serial și cred că încă un lucru și apoi va veni la noi. Așa că așteptăm cu răbdare.”

Donald Glover

The Mandalorian, sezonul 4

Nu se știe cu exactitate când va avea premiera sezonul 4 din „The Mandalorian”, însă cert este că Pedro Pascal face parte din distribuție.

Între timp, serialul din universul „Războiul Stelelor” a revenit pentru al treilea sezon în martie. „The Mandalorian” i-a reunit pe Din Djarin și Grogu pentru a-și continua călătoria prin galaxie în epoca de după prăbușirea Imperiului Galactic.

Până în acest moment, un al patrulea sezon al serialului nu a fost aprobat oficial, dar creatorul Jon Favreau a declarat că povestea în sine este scrisă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton