Homepage  / Televiziune

Epic Drama aduce sezonul al doilea al serialului „Toate viețuitoarele, mari și mici”. Când începe

Epic Drama aduce sezonul al doilea al serialului „Toate viețuitoarele, mari și mici”. Când începe
6

de Mioara Tronaru,

Vineri, 12 noiembrie, Epic Drama difuzează în format maraton tot sezonul unu, iar seara primul episod din sezonul al doilea al producției britanice „Toate viețuitoarele, mari și mici”, în original „All Creatures Great and Small” (2020).

Pentru cine a pierdut vreun episod al serialului „Toate viețuitoarele, mari și mici”, vinerea aceasta este momentul perfect să-și „repare greșeala”. De la ora 14.45 până la ora 20.30, Epic Drama va difuza întreg primul sezon al producției care urmărește aventurile lui James Herriot (Nicholas Ralph), un tânăr medic veterinar de țară, din anii 1930, care a părăsit Glasgow-ul pentru un post în Yorkshire Dales. De la 20.30, postul va difuza un episod din serialul „Detectivul Murdoch”, pentru ca de la 21.15, programul să continuă cu premiera sezonului al doilea din „Toate viețuitoarele, mari și mici”.

După trei luni

Evenimentele sezonului al doilea se desfășoară la trei luni după cele din primul sezon și găsește toate personajele în mijlocul unor dileme mai mari sau mai mici. James Herriot se întoarce acasă, în Glasgow, și își dă seama că trebuie să facă o alegere dificilă. Sentimentele dintre el și Helen Alderson (Rachel Shenton) devin din ce în ce mai puternice și bărbatul are de ales între chemarea inimii și datoria de a-și întreține familia. Și Siegfried Farnon (Samuel West), Tristan Farnon (Callum Woodhouse) și Audrey Hall (Anna Madeley) se simt nesiguri și încep să se întrebe care e locul lor în lume.

Sezonului al doilea din „Toate viețuitoarele, mari și mici” se va concentra pe relația dintre James Herriot și Helen Alderson.

Va fi și o modificare în distribuție. În aprilie 2021, producătorii au anunțat că rolul Mrs Pumphrey va fi preluat în sezonul al doilea de Patricia Hodge, în urma decesului actriței Diana Rigg, în septembrie 2020.

Va urma…

Sezonul al treilea din „Toate viețuitoarele, mari și mici” este în lucru, după cum a aflat Radio Times care-l citează pe showrunner-ul Ben Vanstone, care-a declarat la lansarea sezonului doi: „Da, ne gândim deja la sezonul al treilea. Nu cred că este o surpriză pentru nimeni”. Acesta a mai adăugat că încă de la început au fost planificate patru sezoane, dar, având în vedere succesul, și de public și de critică al serialului, acesta ar putea să continuie mult mai mult. În măsura în care calendarul va putea fi respectat, cel de-al treilea sezon va avea premiera anul viitor, în 2022.

All Creatures Great and Small: Series 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton