Homepage  / Cinema

Tobey Maguire va debuta ca regizor, adaptându-l pe scriitorul Jo Nesbø

Tobey Maguire va debuta ca regizor, adaptându-l pe scriitorul Jo Nesbø

de Redactia Tvmania

Tobey Maguire (41 de ani) vrea să îşi mai adauge în CV o calificare, cea de regizor, citim pe empireonline.com. Compania de producţie a actorului din franciza „Omul-Păianjen” şi „Marele Gatsby” (Material) şi Grey Matter Productions (deţinută de Lawrence Grey) au cumpărat drepturile de ecranizare ale cărţii norvegianului Jo Nesbø, „Blood on Snow”.

Volumul a fost scris sub pseudonimul Tom Johansson, în 2013, iar Leonardo DiCaprio a dorit să îl adapteze în 2013 şi să joace şi rolul principal, dar a renunţat. Protagonistul poveştii este Olav, un asasin plătit, care lucrează pentru unul dintre cei mai puternici mafioţi din Norvegia. Soţia mafiotului îşi înşală însă bărbatul, iar Olav este pus să o omoare, dar se îndrăgosteşte de ea.

Maguire nu este singurul actor care a păşit în spatele camerelor de filmat: la finele anului trecut, scriam că Robert Downey Jr. va regiza primul episod al unui serial („Singularity”).

„Blood on Snow” va fi cea mai nouă adaptare a cărţilor norvegianului Jo Nesbø: în 2011, am văzut excelentul „Vânătorii de capete” (cu Aksel Hennie şi Nikolaj Coster-Waldau), iar anul acesta se lansează „The Snowman” (cu Michael Fassbender).

Sursa foto: https://www.facebook.com/TobeyMFans

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton