Homepage  / Seriale / Seriale americane

Tobias Menzies este noul Prinț Philip în serialul „The Crown”

Tobias Menzies este noul Prinț Philip în serialul „The Crown”

de Redactia Tvmania

Actorul Tobias Mezies va fi Prințul Philip în serialul difuzat de Netflix, „The Crown”. Acesta va fi văzut începând cu sezonul trei al serialului și îi va lua locul actorului Matt Smith.

 

Tobias Menzies este cunoscut publicului pentru rolurile din serialele „Outlander” și „Urzeala Tronurilor”/„Game of Thrones”. Se pare că actorul a preluat rolul după ce Paul Bettany s-a retras, din motive necunoscute.

Pe Tobias îl vom putea vedea în rolul acesta timp de două sezoane ale serialului. Filmările sezonului trei vor începe în această vară, în Marea Britanie. Alături de el vor intra în distribuție și Olivia Colman, care o va juca pe Regina Elisabeta și Helena Bonham Carter, care va juca rolul Prințesei Margaret.

Tobias Menzies se alătură producției la scurt timp după izbucnirea scandalului salariilor primite de actorii Claire Foy și Matt Smith. Se pare că actrița a fost mult mai puțin plătită spre deosebire de cel care i-a dat viață până acum Prințului Phillip.

 

În cadrul unei conferințe de presă, doi producători ai serialului au confirmat știrea și au declarat că salariul lui Smith era direct legat de statutul său de „star”, care a crescut în timpul celor patru ani cât a fost protagonistul seriei britanice Doctor Who. Totodată cei doi au promis că lucrurile se vor schimba în sezoanele următoare. „Nimeni nu va primi mai mulți bani decât Regina.” au spus ei. două Ulterior, producătorii serialului au făcut o declarație prin care și-au cerut public scuze actorilor implicați fără voia lor în acest scandal.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton