Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Tolgahan Sayişman („Prizoniera dragostei”) va juca într-un nou serial

Tolgahan Sayişman („Prizoniera dragostei”) va juca într-un nou serial

de Redactia Tvmania

Veşti bune pentru fanii turci ai actorului Tolgahan Sayişman. Acesta va reveni pe micile ecrane din ţara sa natală în septembrie într-un nou serial, „Siyah Inci” (în traducere „Perla neagră”).

Conform izleyiciplatformu.com, filmările producţiei vor începe în luna august şi vor avea loc în locuri cu plaje frumoase din Turcia precum Marmaris, Bodrum şi Çeşme. În acest nou serial, Tolgahan îi va da viaţă lui Kenan, un bărbat care se îndrăgosteşte de o ospătăriţă pe nume Hazar (Hande Erçel). Pentru inima tinerei se mai luptă un bărbat (interpretat de actorul Berk Hakman), triunghiurile amoroase fiind, după cum se ştie deja, laitmotivele serialelor turceşti.

În timp ce Tolgahan Sayişman (35 de ani) a cucerit telespectatorii din România cu rolul din „Prizoniera dragostei” (serial care a fost difuzat de Happy Channel), actriţa Hande Erçel, partenera sa din „Siyah Inci”, a mai fost văzută în serialul „Güneş“ (la Kanal D).

Cel mai recent film al lui Tolgahan este comedia romantică „Eski Sevgili” („Dragoste veche”), care a rulat anul acesta în cinematografele turceşti.

Cât priveşte viaţa personală, Tolgahan s-a căsătorit pe 13 februarie, la Los Angeles, cu aleasa inimii sale, Almeda Abazi, fostă Miss Tirana şi Miss Albania.

Vara aceasta, Tolgahan a fost în vacanţă în Italia, unde a vizitat lacul Como, dar şi în Bozburun, Turcia. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton