Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tolgahan Sayışman, protagonistul din „Prizoniera dragostei”, va deveni tată pentru a doua oară

Tolgahan Sayışman, protagonistul din „Prizoniera dragostei”, va deveni tată pentru a doua oară

de Redactia Tvmania

Actorul turc Tolgahan Sayışman (38 de ani), pe care l-aţi văzut în serialele „Prizoniera dragostei' şi „Perla neagră', şi soţia sa, modelul şi cântăreaţa Almeda Abazi, au anunțat pe rețelele de socializare că așteaptă al doilea copil.

Actorul și soția lui au postat o fotografie în care burtica Almedei este deja vizibilă, sarcina fiind destul de avansată. 

Cel mai mare cadou , cel mai fericit moment! Nu pot fi mai fericit …”, a scris actorul pe Instagram. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Tolgahan Sayışman (@tsayisman)

Cei doi au devenit pentru prima oară părinți pe 5 mai 2019. Almeda a adus atunci pe lume un băieţel, care a avut la naştere 3,285 kg. și 50 cm şi care a primit numele de Efehan.

Tolgahan (38 de ani) şi Almeda (27 de ani), fostă Miss Albania, s-au căsătorit în februarie 2017, la Los Angeles. Dacă în viaţa personală lui Tolgahan îi merge bine, în ceea ce priveşte cariera, actorul joacă în prezent rolul principal în serialul „Şeref Sözü”.

Chiar dacă uneori mai dă chix cu producţiile în care joacă, lui Tolghan îi merg afacerile foarte bine şi nu de puţine ori s-a lăudat cu acest lucru în faţa ziariştilor. El şi Almeda locuiesc într-o vilă ca-n filme într-un cartier de lux din Istanbul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton