Homepage  / Vedete străine

Tom Brady, primele declarații după divorţul de Gisele Bündchen: „Sunt foarte concentrat pe două lucruri”

Tom Brady, primele declarații după divorţul de Gisele Bündchen: „Sunt foarte concentrat pe două lucruri”
4

de Cătălina Matei,

După ce vestea divorțului dintre jucătorul de fotbal american Tom Brady și modelul Gisele Bündchen a fost confirmată oficial, iată că au apărut și primele declarații. Cel care a vorbit în public este sportivul american.

Deși formau unul dintre cele mai invidiate cupluri mondene de la Hollywood, povestea de dragoste dintre jucătorul de fotbal american Tom Brady și modelul Gisele Bündchen s-a încheiat după 13 ani de căsnicie.

Prezent în podcast-ul „Let’s Go!”, Tom Brady a vorbit pentru prima dată după ce divorțul dintre el și modelul Gisele Bündchen a fost confirmat.  „Cred că există o mulţime de profesionişti în viaţă care trec prin lucruri cu care se confruntă la serviciu şi cu care se confruntă acasă”, a spus Brady în podcast, citat de The Guardian.

 „Şi, evident, vestea bună este că este o situaţie foarte amiabilă şi sunt foarte concentrat pe două lucruri: să am grijă de familia mea şi, cu siguranţă, de copiii mei şi, în al doilea rând, să fac cea mai bună treabă pe care o pot pentru a câştiga meciuri de fotbal. Deci asta fac profesioniştii. Te concentrezi la locul de muncă când este timpul să lucrezi, iar apoi, când ajungi acasă, te concentrezi pe priorităţile care sunt acasă. Şi tot ce poţi face este asta şi asta voi continua să fac atâta timp cât voi lucra, atâta timp cât voi fi tată”, a mai spus el.

Am părinţi incredibili care m-au învăţat întotdeauna modul corect de a face lucrurile”, a spus el. „Şi vreau să fiu un tată grozav pentru copiii mei şi să încerc mereu să fac lucrurile în mod corect. Şi pentru a face faţă lucrurilor care sunt în viaţa ta, care au provocări – vrei să le faci în cel mai bun mod posibil. Aşa că vreau să fiu mereu capabil să ţin capul sus pe teren şi în afara terenului şi voi încerca să continui să fac asta atâta timp cât voi fi aici”, a povestit Tom Brady în podcast-ul menționat mai sus.

Au divorţat, săptămâna trecută, punând astfel capăt unei căsnicii de 13 ani. Au doi copii împreunăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Tom Brady şi Gisele Bündchen au divorţat, săptămâna trecută, punând astfel capăt unei căsnicii de 13 ani. Tom Brady, în vârstă de 45 de ani, şi Gisele Bundchen (42 de ani) erau căsătoriţi din februarie 2009 şi au împreună doi copii: Benjamin Rein (născut în decembrie 2009) şi Vivian Lake (născută în decembrie 2012). Brady mai are un fiu, John (născut în 2007), din relaţia cu Bridget Moynahan.

Între timp. Tom Brady a făcut și prima sa postare pe contul de Instagram după ce divorțul dintre el și Gisele a fost confirmat. Este vorba despr eo poză în care sportivul american apare alături de cei doi copii ai săi în costume de Halloween.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton