Homepage  / Prime Video

Tom Clancy’s Jack Ryan revine cu sezonul 4 pe Prime Video. Când este premiera

Tom Clancy's Jack Ryan revine cu sezonul 4 pe Prime Video. Când este premiera

de Roxana Mirea,

„Tom Clancy's Jack Ryan” revine cu sezonul 4, care este și ultimul din acest serial. Noile episoade vor fi disponibile pe Prime Video, iar John Krasinski revine în rolul personajului său îndrăgit, Jack Ryan. Iată când are premiera sezonul 4 din „Tom Clancy's Jack Ryan”.

Când are premiera „Tom Clancy’s Jack Ryan”, sezonul 4

„Tom Clancy’s Jack Ryan” revine pentru încă un sezon plin de acțiune! Cel de-al patrulea și ultimul sezon al serialului, cu John Krasinski în rolul principal, va avea premiera pe 30 iunie pe Prime Video, cu două episoade disponibile în fiecare vineri, până la finalul epic al seriei, pe 14 iulie. Cel de-al patrulea sezon se va lansa la doar șase luni după debutul celui de-al treilea sezon. Sezonul de șase episoade va fi difuzat exclusiv pe Prime Video în peste 240 de țări și teritorii din întreaga lume. Fanii pot revedea primele trei sezoane din „Tom Clancy’s Jack Ryan” pe Prime Video.

Sezonul 4 al serialului „Tom Clancy’s Jack Ryan” îl găsește pe personajul principal în cea mai periculoasă misiune de până acum: se confruntă cu un inamic atât străin, cât și intern. În calitate de nou director adjunct interimar al CIA, Jack Ryan este însărcinat să descopere corupția internă și, în acest fel, descoperă o serie de operațiuni suspecte care ar putea expune vulnerabilitatea țării. Pe măsură ce Jack și echipa investighează cât de adâncă este corupția, el descoperă o realitate mult mai rea – convergența unui cartel de droguri cu o organizație teroristă – dezvăluind în cele din urmă o conspirație mult mai aproape de casă și punând la încercare credința eroului nostru în sistemul pe care a luptat întotdeauna să îl protejeze.

Cine sunt actorii din „Tom Clancy’s Jack Ryan”, sezonul 4

Serialul îi are în distribuție pe John Krasinski în rolul lui Jack Ryan, Wendell Pierce în rolul lui James Greer, Michael Kelly în rolul lui Mike November și Betty Gabriel în rolul directorului interimar al CIA, Elizabeth Wright, iar Abbie Cornish revine în rolul lui Cathy Mueller. În acest sezon se alătură distribuției Michael Peña în rolul lui Domingo Chavez și Louis Ozawa în rolul lui Chao Fah.

„Tom Clancy’s Jack Ryan” este coprodus de Amazon Studios, Paramount Television Studios și Skydance Television, iar producția executivă este realizată de Allyson Seeger, Andrew Form, John Krasinski, Brad Fuller, Michael Bay și John Kelly. În plus, Tom Clancy și David Ellison, Dana Goldberg și Matt Thunell, de la Skydance Television, sunt producătorii executivi ai celui de-al patrulea sezon, alături de Vaun Wilmott, Mace Neufeld și Carlton Cuse.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton