Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tom Cruise ar avea o nouă parteneră. Cine este femeia care l-a făcut pe actor să iubească din nou

Tom Cruise ar avea o nouă parteneră. Cine este femeia care l-a făcut pe actor să iubească din nou

de Redactia Tvmania

Noutăți ies la iveala despre viața amoroasă a lui Tom Cruise, informează cei de la Dailymail. 

Potrivit mai multor surse citate de DailyMail, actorul, în vârstă de 58 de ani, ar avea o relație cu colega lui din film, actrița Hayley Atwell.

Sursele au precizat că actrița Hayley Atwell, în vârstă de 38 de ani, și Tom Cruise „au devenit de nedespărțit” de la debutul filmărilor, iar dificultățile cu care s-a confruntat echipa de filmare și pandemia de coronavirus au fost aspectele care i-au apropiat.

Deși au apărut de-a lungul timpului numeroase zvonuri cu privire la partenerele actorului, acesta nu s-a mai afișat public cu nicio femeie de când  a divorțat de Katie Holmes. Iar noua sa parteneră, Hayley s-ar fi despărțit de fostul ei iubit, un doctor britanic, la începutul lui 2020.

„Tom și Hayley s-au apropiat încă din prima zi. Lockdown și toate dificultățile care au venit odată cu aceasta i-au apropiat foarte mult și au devenit practic de nedespărțit”, a declarat o sursă citată de The Sun. „Ei se întâlnesc după ce se termină filmările și ea a fost la casa pe care Tom o are în Londra. Se înțeleg foarte bine și amândoi par foarte fericiți.”

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

 

Tom și Hayley au fost destul de ocupați în ultimele luni, filmările pentru Mission: Impossible 7 având loc în Roma, Veneția, Marea Britanie și Norvegia, cu respectarea regulilor impuse de pandemia de coronavirus.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton