Homepage  / Articole

A uitat-o pe Katie? Tom Cruise are o nouă iubită

A uitat-o pe Katie? Tom Cruise are o nouă iubită

de Redactia Tvmania

Actorul a fost văzut în ipostaze tandre cu frumoasa suedeză Jennifer Akerman, care e sora actriţei Malin, alături de care Cruise a jucat în “Rock pentru totdeauna” (2012). Potrivit FemaleFirst.co.uk, cei doi au fost văzuţi împreună la petrecerea de după premiera suedeză a ultimului film al lui Cruise, Jack Reacher, în Stockholm. Mai mult, se pare că ei au plecat de la chef împreună.

“Deja ştiau unul de celălalt de la Malin, aşa că n-au avut nevoie de cine ştie ce prezentări”, a povestit un martor. “Deşi Tom se tot plimba prin sală, o dată ce au început să vorbească, nu s-au mai oprit”.

Rendez-vous înainte de Crăciun?

“Păreau foarte naturali unul în compania celuilalt, atât la premieră, cât şi la petrecerea de după din clubul Rose. Apoi, deodată, au dispărut…”.

Tom, care îi are pe Isabella (20 de ani) şi Conor (17 ani) din căsnicia cu Nicole Kidman, precum şi pe Suri (6 ani), din mariajul cu Katie Holmes, a fost nevoit să plece la New York după premiera din statul scandinav, în timp ce Jennifer a pornit spre Londra, dar surse apropiate spun că cei doi plănuiesc să se vadă curând.

“Jennifer locuieşte aproape de Malin, în Los Angeles, aşa că o întâlnire cu Tom înainte de Crăciun e mai mult decât realizabilă”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton