Homepage  / Vedete străine

Tom Cruise, de nerecunoscut! Oamenii l-au acuzat că și-a făcut operații estetice

Tom Cruise, de nerecunoscut! Oamenii l-au acuzat că și-a făcut operații estetice
7

de Roxana Mirea,

Tom Cruise a fost, în adevăratul sens al cuvântului, o apariție la un meci de baseball, la care a participat în weekend. Acesta a părut a fi cu totul o altă persoană. Fața celebrului actor părea mult mai umflată decât în mod normal. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva Cruise a început să îi facă mai multe vizite medicului estetician.

Tom Cruise, acuzat că și-a făcut operații estetice

Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, a uimit pe toată lumea, având în vedere ultima sa apariție. Celebrul actor a participat la un meci de baseball în weekend-ul trecut. În mediul online, au început să circule mai multe imagini și clipuri cu Tom Cruise de la evenimentul respectiv. În imaginile respective, actorul zâmbea și își saluta fanii, dar un alt detaliu a atras atenția internaușilor.

Fața lui actorului părea mult mai umflată decât în mod normal, scrie Page Six. Mai mulți s-au întrebat dacă nu cumva Cruise a apelat la intervențiile estetice.

BREAKING NEWS – FILE PHOTO – Five staffers reportedly quit after Tom Cruise launches another Covid19 rantIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Reacțiile oamenilor după ce au făzut pozele cu actorul

Tom Cruise, ce ai făcut cu fața ta superbă? Am fost atat de dezamăgit când te-am văzut în tribune”, a scris cineva pe Twitter.

Ce și-a făcut la față? Același doctor ca Wayne Newton?”, a scris altcineva.

Alte persoane au fost de părere că poate fi vorba despre o reacție alergică.

Ce se întâmplă cu fața lui? Are o reacție alergică?”, a scris un internaut.

Un alt internaut a ținut să puncteze că nu este fan al lui Tom Cruise, dar nu îi suportă pe cei care se iau de aspectul fizic al unui om. Acesta a spus că oricine este liber să slăbească sau să se îngrașe.

Nu îmi place de Tom Cruise deloc, dar nu suport să văd că oamenii se iau de fluctuațiile de greutate ale altora. Oamenilor le este permis să se îngrașe sau să slăbească”, a scris cineva pe Twitter.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton