Homepage  / Ultimul număr

Tom Cruise e gata de noi aventuri în „Misiune: Imposibilă – Ghost Protocol”

Tom Cruise e gata de noi aventuri în „Misiune: Imposibilă – Ghost Protocol”

de Redactia Tvmania

În „Misiune: Imposibilă – Ghost Protocol”, agentul Ethan Hunt acceptă o nouă misiune, care îl duce din Moscova în Dubai şi trebuie musai consumată cu mult popcorn.

Acest film e un amestec ciudat. Are în rolul principal un actor hotărât (Tom Cruise), care a avut ideea adaptării serialului TV din anii ’60 în anii ’90 şi care a insistat, ca de obicei, să-şi facă singur cascadoriile.

Are un regizor (Brad Bird) pentru care acesta e primul lui film adevărat: până acum a regizat doar animaţii (ca „Ratatouille” şi „Incredibilii”). Şi are în spate alte trei pelicule din seria cu spionul Ethan Hunt, fiecare din ce în ce mai incredibil din punct de vedere al logicii, dar plin de elicoptere, urmăriri, deghizări şi gloanţe rătăcite. Şi care au cumulat peste 1,4 miliarde de dolari la box-office.

Hunt şi-a riscat viaţa de trei ori pentru a salva lumea iar acum agentul jucat de Tom Cruise (care e un prâsnel cu patru subalterni, foarte diferit de elegantul şi singuraticul 007) dă de necazuri din cauza unui trădător, care pune o bombă la Kremlin.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton