Homepage  / Știri

Tom Cruise a dezvăluit titlul oficial al celui mai nou film din seria „Misiune: Imposibilă”

Tom Cruise a dezvăluit titlul oficial al celui mai nou film din seria „Misiune: Imposibilă”

de Andreea Hentea,

Unul dintre cele mai așteptate titluri noi prezentate la recentul CinemaCon este al șaptelea film al francizei „Misiune: Imposibilă”. Spectatorii prezenți la eveniment au aflat că noul film cu Tom Cruise în rolul celebrului Ethan Hunt se va numi Mission: Impossible Dead Reckoning – Part 1” și i-au vizionat, în premieră, trailerul, scrie deadline.com. 

„Mission: Impossible Dead Reckoning – Part 1” va avea premiera americană pe 14 iulie 2023.

Tom Cruise, pe care îl vom vedea, pentru a șaptea oară, în rolul agentului secret Ethan Hunt, a apărut într-un mesaj pre-înregistrat în fața publicului de la CinemaCon.

Actorul se afla pe platoul de filmare al producției „Mission: Impossible 8”, în Africa de Sud, la bordul unui biplan, anunțându-le fanilor o nouă cascadorie pe care o va pregăti pentru viitorul film al seriei, la care lucrează acum.

Tom Cruise în timpul filmărilor pentru „Mission Impossible 7” / Credit line: Profimedia

Ce le-a transmis Tom Cruise fanilor 

Aflat pe biplanul său, deasupra munților, Tom Cruise a spus: „Regret zgomotul excesiv, dar, după cum vedeți, filmăm cea mai recentă parte din «Misiune: Imposibilă». Realizăm acest film pentru marile ecrane din minunatele noastre cinematografe”. 

La rândul său, Christopher McQuarrie, regizorul filmului, aflat în apropiere, într-un avion cu două motoare, a spus: „Trebuie să plecăm, pentru că altfel pierdem lumina!”.

Tom Cruise și-a luat rămas-bun de la CinemaCon, urându-le tuturor celor de acolo „O vară grozavă!”, Christopher McQuarrie a strigat „Acțiune!”, iar avioanele s-au rotit în aer, o dată cu neobositul Tom Cruise la bord.

Tom Cruise în timpul filmărilor pentru „Mission Impossible 7”, Credit line: Profimedia

Lupte fără milă și noi mize ale poveștii

Noul trailer începe cu o secvență în care Ethan Hunt (Tom Cruise) este admonestat de către șeful lui, Eugene Kittrigde (Henry Czerny), pe care îl știm încă de la primul film, „Misiune: Imposibilă” / „Mission: Impossible” (1996).

Acesta îi spune cu severitate: „Vremurile luptei tale pentru un bine suprem s-au încheiat. Acum avem șansa de-a controla adevărul, noțiunile de bine și de rău pentru întreaga omenire, pentru secolele care vor veni. Tu te-ai luptat pentru apărarea unui ideal care nu există, nu a existat niciodată. Acum trebuie să alegi de care parte ești”, îi spune el lui Hunt. 

Tom Cruise în timpul filmărilor pentru „Mission Impossible 7”/ Credit line: Profimedia

Această introducere tensionată este urmată de o mulțime de scene de luptă intensă filmate la Veneția, Vatican sau în deșert, în care decorurile și încleștările atent coregrafiate se succed amețitor. O revedem pe Văduva Albă (Vanessa Kirby) luptându-se într-un tren și pe frumoasa Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) exersându-și, și ea, antrenamentul de luptă, apoi vedem scena dramatică a unui birou gazat.

Trailerul se încheie cu un număr-semnătură al lui Tom Cruise, o cascadorie spectaculoasă dezvăluită în întregime la evenimentul CinemaCon desfășurat anul trecut, în luna august. 

Studiourile Paramount au stabilit că Mission: Impossible Dead Reckoning – Part 1” se va lansa în Statele Unite pe 14 iulie 2023, iar „Mission: Impossible 8” are deocamdată premiera programată pentru 28 iunie 2024. Încă nu știm datele de lansare ale filmelor pe ecranele din România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton