Homepage  / Vedete străine

Tom Cruise, gest galant față de Kate Middleton. Actorul a ajutat-o pe Ducesă să urce scările, la premierea noului „Top Gun”

Tom Cruise, gest galant față de Kate Middleton. Actorul a ajutat-o pe Ducesă să urce scările, la premierea noului „Top Gun”

de Cătălina Matei,

După ce pe 18 mai a participat la Festivalul de film de la Cannes, Tom Cruise a ajuns la Londra, unde a avut loc  aseară premiera în Marea Britanie a filmului „Top Gun: Maverick”. Întregul eveniment, organizat cu mare fast, a beneficiat și de prezența prințului William și a soției sale, Kate Middleton. Iar Tom Cruise s-a dovedit a fi gentlemanul perfect, ofeindu-i ajutorul ducesei de Cambridge.

Joi seară, Leicester Square din Londra a fost luată cu asalt de fanii care au venit să-și vadă actorul preferat, Tom Cruise, alături de restul distribuției din „Top Gun: Maverick”. Evenimentul a fost cu atât mai special și datorită prezenței la premiera noii producții a ducilor de Cambridge. Bineînțeles, atenția fotografilor a fost îndreptată mai ales spre soția prințului William, care a optat pentru o rochie lungă, fără umeri, foarte elegantă, neagră cu o bandă albă.

Prințul William și Catherine Ducesa de Cambridge însosiți de Tom Cruise la premiera noului Top Gun/ Credit line: Profimedia

Iar starul în vârstă de 59 de ani din „Top Gun: Maverick” s-a dovedit a fi extrem de galant când i-a oferit brațul său ducesei de Cambridge, în timp ce aceasta urca scările spre sala în care a avut loc proiecția filmului.

Bineințeles, gestul galant al lui Tom a fost imortalizat și viralizat mai ales pe Twitter, unde fanii au lăsat zeci de comentarii. „Întotdeauna este un gentleman și niciodată nu uită, nici măcar pentru o secundă, cum să se comporte în public”, a fost unul dintre ele.

Tom Cruise a primit un Palme d’Or onorific la Cannes 2022

Tom Cruise a primit un Palme d’Or onorific și a vorbit despre pasiunea sa pentru cinematografie în cadrul primei sale vizite din ultimii 30 de ani la Festivalul de Film de la Cannes, miercuri, cu ocazia lansării filmului „Top Gun: Maverick”.

Celebrul actor are un mesaj pentru cei care se întreabă de ce își riscă viața pentru a face propriile cascadorii în „Top Gun: Maverick”.

„Nimeni nu l-a întrebat pe Gene Kelly: De ce dansezi?”, a spus el marți, în timpul unui masterclass la Festivalul de la Cannes, potrivit Variety.

Kate Middleton și Tom Cruise / Credit line: Profimedia
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton