Homepage  / Vedete străine

Tom Cruise, invitat la încoronarea Regelui Charles. La ce trebuie să renunțe pentru a participa la eveniment

Tom Cruise, invitat la încoronarea Regelui Charles. La ce trebuie să renunțe pentru a participa la eveniment
8

de Cătălina Matei,

Pe lista VIP-urilor care vor participa în calitate de invitați la încoronarea Regelui Charles al III-lea, care va avea loc pe 6 mai, se află și Tom Cruise. Celebrul actor este un apropiat al Familiei Regale britanice, însă participarea sa la evenimentul istoric este condiționată.

Încoronarea Regelui Charles al III-lea va avea loc pe 6 mai, iar organizatorii pun la punct cele mai mici detalii pentru acest eveniment istoric. Inclusiv listele cu invitați sunt verificate, iar printre VIP-urile care vor fi prezente se numără și Tom Cruise, un apropiat în ultima vreme al Familiei Regale.

Pentru a merge însă în primăvară la Westminster Abbey, Tom Cruise va întrerupe filmările la „Misiune imposibilă / Mission: Impossible 8”, potrivit The Sun. Evenimentul regal este o zi „de la care nu va lipsi pentru nimic în lume” şi „nu doreşte să refuze invitaţia”, a declart o sursă apropiată actorului pentru tabloidul amintit mai sus. De asemenea, Tom Cruise i-ar fi cerut studioului Paramount să oprească filmările pentru weekend.

În ultima vreme, Tom Cruise pare a fi un apropiat al cuplului princiar Kate şi William. În iulie anul trecut, actorul a participat alături de aceştia la finala de la Wimbledon. De asemenea, tot în 2022, actorul a făcut furori şi la premiera din Londra a filmului „Top Gun: Maverick”, luând-o de mână pe actuala prințesă de Wales pentru a o ajuta să urce câteva scări.

Regina Elisabeta și Tom Cruise au devenit prieteni înainte de moartea ei

Tom Cruise, în vârstă de 60 de ani, a fost invitat să facă parte din festivitățile sărbătoririi Jubileului de Platină al reginei, eveniment care a marcat împlinirea a 70 de ani de domnie, dar regina, care era bolnavă, a fost afectată de probleme de mobilitate și nu a putut să se întâlnească cu el, scria Page Six anul trecut.

Regina a lăsat să se înțeleagă că a fost foarte dezamăgită că nu l-a întâlnit pe Tom la concurs, așa că a fost invitat să facă un tur special al Castelului Windsor, cu totul pregătit pentru el. După aceea, au luat ceaiul doar ei doi împreună”, a mai spus sursa.

Vizita a fost un succes, iar Cruise a avut ocazia să tragă cu o armă de ceremonie. „I-a plăcut să-l vadă și s-au înțeles foarte bine, atât de bine încât l-a invitat și la prânz. I s-a permis chiar să vină cu elicopterul”, a adăugat sursa.

Visul lui Meghan Markle, spulberat de Elisabeta a II-a. Ce a vrut soția lui Harry și de ce a refuzat-o vehement reginaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Prietenia în devenire trebuia să continue cu o întâlnire la prânz, dar nu a fost să fie: Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, înainte ca ei să se poată reîntâlni.

Va participa prințul Harry la încoronarea tatălui său?

Dacă prezența lui Tom Cruise la încoronarea regelui Charles al III-lea este sigură, nu același lucru în putem spune despre prințul Harry. Experta regală Katie Nicholl a vorbit luna trecută, într-un interviu pentru ET, despre viitoarea încoronare a Regelui Charles al III-lea și despre cum aceasta ar putea reprezenta șansa unei eventuale împăcări – în ciuda zvonurilor potrivit cărora Harry și soția lui, Meghan Markle, nu ar fi invitați la evenimentul istoric.

Nu sunt sigură că informațiile potrivit cărora Harry nu ar fi invitat la încoronare sunt corecte”, a spus Nicholl. „Sursele mele apropiate regelui spun că acesta va întinde acea ramură de măslin și că îi va invita pe Meghan și Harry la încoronare.”

Planurile pentru încoronare sunt în curs de revizuire și actualizare, iar una dintre dorințele regelui este ca ducii regali să nu mai fie obligați să îngenuncheze, așa cum se întâmpla în fosta ceremonie”, a declarat Nicholl. „Asta înseamnă că Harry nu va trebui să îngenuncheze în fața tatălui său, presupunând că Harry va fi prezent la încoronare.”

Reacția lui Kate Middleton la acuzațiile făcute de prințul Harry în cartea sa de memoriiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton