Homepage  / Știri

Tom Cruise primeşte sfaturi carieristice de la Suri

Tom Cruise primeşte sfaturi carieristice de la Suri

de Redactia Tvmania

Actorul Tom Cruise (47 de ani) se sfătuieşte când vine vorba despre un rol nou cu nimeni altcineva decât cu Suri, fetiţa lui de patru ani. Tom, care este căsătorit cu Katie Holmes din 2006 încoace, a povestit pentru revista „Esquire” că întrebările pe care i le pune micuţa îl fac un actor mai bun.

„O pun pe Suri într-un leagăn şi îi spun poveşti din scenariu. De la începutul filmului, trec prin poveste treptat. Evident, o adaptez vârstei ei. Dar pune întrebările corecte: «De ce se întâmplă asta? Ăştia sunt băieţii răi? Tu eşti bun, nu-i aşa?». E la fel ca atunci când eram eu copil. Pot să creez un personaj care o va face fericită, care o va face să râdă? Mă face să devin din ce în ce mai bun, pentru că mă întreabă mereu să repet”, a povestit Cruise în paginile revistei amintite.

Actorul a mai explicat şi că a fi tată înseamnă pentru el a încerca să fie cel mai bun părinte care poate fi, în urma unei promisiuni făcute fiicei lui adoptate, Isabella (17 ani), când aceasta era mică. Cruise mai are un fiu adoptat cu fosta soţie, Nicole Kidman: Connor (15 ani).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton