Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tom Cruise, scandal pe platourile de filmare ale peliculei „Mission: Impossible 7”

Tom Cruise, scandal pe platourile de filmare ale peliculei „Mission: Impossible 7”

de Redactia Tvmania

Este deja cunoscut publicului cât de perfecționist și exigent este Tom Cruise atunci când vine vorba de meseria sa. 

The Sun a oferit publicității o întregistrare audio impresionantă cu actorul care nu a fost mulțumit de oamenii din echipa sa. Pentru că pandemia a blocat în totalitate industria filmului, cei care au reușit să își reia activitatea sunt nevoiți să păstreze măsuri stricte de igienă. 

Se pare însă că acestea ar fi fost încălcate de câțiva membri ai producției, aceștia nerespectând distanța de doi metri între ei, lucru care l-a înfuriat teribil pe Tom Cruise

În înregistrarea audio se poate auzi cum actorul în vârstă de 58 de ani țipă la echipa sa, amenințându-i chiar că vor fi dați afară dacă incidentul se va repeta.

„Suntem etalonul de aur. S-au întors la Hollywood si fac filme chiar acum datorită nouă, pentru că ei cred în ceea ce facem noi. Vorbesc la telefon cu fiecare studio, cu companiile de asigurări, cu producătorii și toți se uită la noi și ne folosesc ca model pentru a-și face filmele”, a spus Tom despre exemplul pe care îl dau pentru alte producții.

„Creăm mii de locuri de muncă, nenorociților. Nu vreau să mai văd asta niciodată. Niciodată!”, a țipat actorul, adăugând că „Și dacă văd că o faci din nou, ai dispărut … asta e! Fără scuze!”.

 

Tom le-a amintit apoi tuturor cât de norocoși sunt că lucrează în timpul pandemiei.

 „Le poți spune asta oamenilor care își pierd casele pentru că industria noastră este închisă. Nu pot pune mâncare pe masă sau să plătească taxele de facultate”, le-a reamintit tuturor. „Cu asta dorm noaptea. Cu gândul la viitorul acestei industrii” a spus Cruise despre datoria pe care o are de a nu opri producția și de a da un exemplu pentru ceilalți producători.

„Ți-am spus ce îmi doresc și dacă nu o faci, ești dat afară. Nu oprim filmările. Se înțelege? Dacă văd că se întâmplă din nou, ai dispărut. Asta e. Sunt clar? Înțelegi ce vreau? Înțelegi responsabilitatea pe care o ai?”, a țipat Tom Cruise furios la colegii săi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton