Homepage  / Vedete străine

Reuniunea familiei Malfoy. Tom Felton s-a reîntâlnit cu tatăl lui din „Harry Potter”, Jason Isaacs. Cum s-au fotografiat

Reuniunea familiei Malfoy. Tom Felton s-a reîntâlnit cu tatăl lui din „Harry Potter”, Jason Isaacs. Cum s-au fotografiat
5

de Roxana Mirea,

Cine ar fi crezut că o reuniune a familiei Malfoy poate fi atât de dulce? Jason Isaacs a fost alături sâmbătă de fiul său din franciza „Harry Potter”, Tom Felton, care joacă în West End, în piesa de teatru „2:22 A Ghost Story”.

Cum s-au fotografiat Tom Felton și Jason Isaacs împreună

Actorii au postat pe Instagram fotografii adorabile cu ei doi, iar Isaacs, în vârstă de 59 de ani, a scris câteva cuvinte emoționante despre cel care l-a interpretat pe fiul lui în „Harry Potter”.

„Atât de mândru și, împreună cu publicul, încântat să îl văd pe băiatul meu comandând scena astăzi, frângând inimi și umplând pantaloni”, a scris el. „La fel de teribilist, înregistrează muzică și are și o carte care va fi lansată. L-aș urî dacă nu l-aș iubi.”

Tom Felton, în vârstă de 34 de ani, a postat și el un selfie drăguț cu cel care l-a interpretat pe Lucius Malfoy. „Tatăl meu a auzit despre această piesă în care am jucat @222aghoststory”, a scris el în dreptul imaginii.

Tom Felton l-a interpretat pe Draco Malfoy și Jason Isaacs a fost maleficul Lucius Malfoy în toate cele opt filme Harry Potter, începând cu „Harry Potter and the Sorcerer’s Stone” din 2001.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I 2010Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cele două personaje emblematice din „Harry Potter”, tatăl și fiul, au apărut împreună în acest an în cadrul emisiunii speciale HBO Max, „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”. De asemenea, în populara emisiune specială au apărut, printre alții, starurile francizei Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson și Ralph Fiennes.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton