Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tom Hanks debutează ca scriitor, în toamna lui 2017

Tom Hanks debutează ca scriitor, în toamna lui 2017

de Redactia Tvmania

În octombrie 2017, actorul Tom Hanks (60 de ani) va mai adăuga ceva în CV: o carte scrisă chiar de el. Volumul intitulat „Uncommon Type: Some Stories” este o colecţie de 17 povestiri în care apar maşini de scris (actorul le colecţionează, are peste 100), care va fi disponibilă şi în varianta audiobook, pe care Hanks o va nara chiar el.

Tom Hanks debutează ca scriitor, în toamna lui 2017

Printre personajele din volum se numără un imigrant din estul Europei sosit la New York, un pasionat de bowling, un actor copleşit de press junket-uri şi un miliardar excentric.

Hanks a început să lucreze la povestiri în 2015, scriind în timp ce filma pelicule la New York, Berlin, Budapesta şi Atlanta.

„Am scris în hoteluri. În vacanţă. În avion, acasă şi la birou. Când mi-am putut face un orar şi m-am putut ţine de el, am scris dimineţile, de la 9 la 1”, a explicat actorul într-un comunicat.

Cartea a fost scrisă tadiţional, pe laptop. „Am luat notiţie şi am scris câteva pagini pe o maşină de scris reală. Dar să fim serioşi, pentru munca în sine, am mers pe laptop. Maşinile de scris sunt pentru scrisori personale, pentru meditaţii”, a povestit el într-un interviu pentru ew.com.

sursa foto: https://www.facebook.com/hanks4life

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton