Homepage  / Filme Online

Tom Hanks este din nou singur pe lume în trailer-ul noului film de la Apple TV+, „Finch”

Tom Hanks este din nou singur pe lume în trailer-ul noului film de la Apple TV+, „Finch”

de Mioara Tronaru,

Drama SF „Finch” (2021), cu Tom Hanks în rolul principal, are trailer. Producția Apple TV+ va avea premiera pe platforma de streaming pe 5 noiembrie.

[toc]

După „Greyhound” (2020), Tom Hanks a continuat colaborarea cu Apple pentru „Finch”, un nou lungmetraj original pentru platforma Apple TV+. Filmul spune povestea unui om rămas singur într-o lume postapocaliptică. Finch, interpretat de oscarizatul Tom Hanks, este un inventator care călătorește printr-un peisaj devastat pentru a găsi un cămin familiei sale formate dintr-un câine și un robot. Jeff, a cărui voce este asigurată de Caleb Landry Jones, este robotul pe care-l construiește Finch pentru a-i fi alături câinelui când el nu va mai fi.

„Finch”, regizat Miguel Spaochnik („Game of Thrones”) și scris de Craig Luck, se va putea vedea din 5 noiembrie, pe Apple TV+.

Finch. Sinopsisul oficial

„Un un, un robot și un câine formează o improbabilă familie într-o aventură puternică și emonționantă care spune povestea încercării unui om de a-i face un tovarăș câinelui său mult-iubit, atunci când el nu va mai fi. Hanks îl interpretează pe Finch, un specialist în robotică și unul dintre puținii supraviețuitori ai unui cataclism, care-a devastat Terra. Vreme de zece ani, Finch a locuit într-un buncăr subteran, unde și-a construit propria sa lume, alături de câinele său, Goodyear. Tot aici, a creat un robot, a cărui voce e interpretată de Caleb Landry Jones, pentru a avea grijă de Goodyear, atunci când el nu o va mai putea face. Dar acum ineditul trio se aventurează într-o călătorie periculoasă prin vestul american, iar Finch se străduiește să-l învețe pe robotul Jeff ce înseamnă să te bucuri de viață. Călătoria lor este deopotrivă plină de provocări și de momente amuzante, pentru că Finch îi este destul de greu să-i facă pe Jeff și Goodyear să se înțeleagă. În același timp, cei trei trebuie să facă față pericolelor acestei noi lumi”.

Trailer Finch

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton