Homepage  / Știri

Tom Hanks îl va juca pe Walt Disney pe marele ecran

Tom Hanks îl va juca pe Walt Disney pe marele ecran

de Redactia Tvmania

Actorul Tom Hanks (55 de ani) se pregăteşte de următorul lui proiect cinematografic, filmul „Saving Mr. Banks”, informează deadline.com, în care îl va juca pe celebrul Walt Disney.

Scenariul e povestea luptei pe care animatorul a dus-o timp de 14 ani cu scriitoarea australiană P.L. Travers, pentru a o convinge pe aceasta să-i vândă drepturile de ecranizare ale seriei sale de cărţi pentru copii, „Mary Poppins”.

Pentru rolul lui Travers a fost curtată Meryl Streep, iar acum favorita e Emma Thompson. Filmul va fi făcut de cei de la Disney, evident.

P.L. Travers s-a lăsat convinsă greu deoarece povestea dădacei cu puteri magice era una apropiată propriei vieţi (scriitoarea a avut o copilărie marcată de moartea tatălui ei, de meserie bancher, când ea avea 7 ani). A fost consultant în timpul realizării filmului din 1964 (cu Julie Andrews în rol principal), dar nu i-a convenit eliminarea aspectelor mai dure ale personalităţii eroinei, introducerea secvenţelor animate şi a refuzat ecranizarea altor cărţi din serie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton