Homepage  / Cinema

Tom Hanks va juca în noul film al lui Wes Anderson

Tom Hanks va juca în noul film al lui Wes Anderson

de Redactia Tvmania

Celebrul și îndrăgitul Tom Hanks (65 de ani) va colabora cu Wes Anderson la cea mai nouă producție a acestuia, ale cărui filmări vor avea loc în Spania, scrie deadline.com. 

Reputat pentru felul în care jonglează cu distribuții celebre și cu povești întotdeauna originale, regizorul Wes Anderson l-a cooptat pe marele actor în distribuția noului său film. Acesta nu are încă un titlu, dar se aude că va avea în centru o poveste de dragoste plasată în Europa. Scenariu va fi scris tot de Wes Anderson. 

Alături de Tom Hanks, din distribuție fac deja parte Adrian Brody, Tilda Swinton și Bill Murray, unul dintre actorii preferați ai regizorului Wes Anderson, cu care acesta a lucrat, printre altele, la „Familia Tenenbaum” / „The Royal Tenenbaums” (2001), „Steve Zissou: Cel mai tare de pe mare” / „The Life Aquatic with Steve Zissou” (2004), „Un tren numit Darjeeling” / „The Darjeeling Limited” (2007), „Fantastic Mr. Fox” (2009), „Hotel Grand Budapest” / „The Grand Budapest Hotel” (2014) și „The French Dispatch” (2021). 

 

Cel mai recent film al lui Wes Anderson, „The French Dispatch” (2021), va avea premiera pe 22 octombrie în Statele Unite și în Marea Britanie și tocmai a făcut parte din competiția Festivalului de la Cannes. Povestea sa, caracterizată drept „o scrisoare de dragoste către jurnaliști”, are acțiunea plasată în avanpostul unui ziar american dintr-un oraș francez fictiv din secolul al XX-lea, „The French Dispatch Magazine”. Filmul are în distribuție o veritabilă colecție de vedete: Owen Wilson, Elisabeth Moss, Timothée Chalamet, Frances McDormand, Tilda Swinton, Willem Dafoe, Saoirse Ronan, Bill Murray, Edward Norton, Léa Seydoux, Adrien Brody, Benicio Del Toro, Jeffrey Wright și Christoph Waltz.

 

Pe Tom Hanks, care lucrează în prezent la filmul biografic despre Elvis Presley, regizat de Baz Luhrmann, care se va lansa în 2022, îl vom mai vedea în drama SF „Finch”, la care tocmai s-au încheiat filmările, alături de Caleb Landry Jones și de Skeet Ulrich. Actorul a mai terminat lucrul, de asemenea, la filmul live-action „Pinocchio”, regizat de Robert Zemeckis, în care a jucat rolul celebrului Geppetto, creatorul lui Pinocchio. 

 

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton