Homepage  / Cinema

Tom Hardy îl va interpreta pe Al Capone

Tom Hardy îl va interpreta pe Al Capone

de Redactia Tvmania

După eșecul „Celor patru fantastici”, regizorul și scenaristul Josh Trank vrea să facă un film despre celebrul gangster Al Capone.

Tom Hardy

De la „The Revenant”, Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”) a făcut o pauză de cinema cu un serial – „Peaky Blinders” și o miniserie BBC One/FX – „Taboo”. Dar acum Deadline a aflat că celebrul actor britanic a fost ales să interpreteze rolul celebrului gangster american Al Capone în lungmetrajul „Fonzo”, scris și regizat de Josh Trank.

Filmul se va concentra pe ultimele zile ale lui Al Capone. După ce s-a îmbogățit din traficul cu alcool din timpul prohibiției din Statele Unite, acesta a fost închis în diverse penitenciare de maximă securitate înainte să moară, în 1947, la vârsta de 48 de ani.

Tom Hardy visa demult să-l interpreteze pe Al Capone. De altfel, actorul are o întreagă galerie de negativi printre rolurile sale, de la Charles Bronson din „Bronson” până la Alfie Solomons din serialul „Peaky Blinders”, ca să nu mai vorbim de Bane adversarul declarat al lui Batman, din „Cavalerul negru: Legenda renaște”.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

Tom Hardy are un rol cameo în „Star Wars: Episode VIII”?

Tom Hardy şi soţia lui au devenit părinţi

Tom Hardy va reveni în sezonul 3 din serialul „Peaky Blinders”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton