Homepage  / Știri

Tom Hardy recunoaşte că a avut relaţii homosexuale

Tom Hardy recunoaşte că a avut relaţii homosexuale

de Redactia Tvmania

Tom Hardy a făcut un rol reuşit de homosexual în filmul lui Guy Ritchie „Rock’n’Rolla” - în rolul lui ‚Handsome Bob’ - şi nici nu ar fi avut cum altfel, dat fiind faptul că ştie ce înseamnă să ai relaţii cu alţi bărbaţi, relatează contactmusic.com.

Actorul a mărturisit pentru „Britain’s New” că a avut relaţii sexuale cu alţi bărbaţi în tinereţea lui. „Ca băiat? Normal că am avut. Sunt actor, ce naiba? Sunt un artist. M-am jucat cu orice şi cu oricine. Dar nu sunt homosexual. Îmi plac fizic, dar sexul cu bărbaţii nu îmi provoacă nimic. Acum că am treizeci de ani, pur şi simplu nu mă mai tentează. Am terminat cu experimentatul,” a declarat actorul.

Cu toate acestea Tom Hardy, care este logodit cu actriţa Charlotte Riley, a recunoscut că încă are nevoie de bărbaţi gay în viaţa sa pentru că numai aceştia îi înţeleg interesul pentru pantofi.

„Există foarte multe alte lucruri într-o relaţie cu un alt bărbat, în special cu un homosexual, şi este un tip de relaţie de care am nevoie în viaţa mea. Mulţi gay îmi înţeleg pasiunea pentru pantofi. Nu cred că sunt metrosexual, dar cu siguranţă sunt băiatul mamei. Am calităţi feminine bine definite şi mulţi homosexuali sunt bărbaţi foarte masculini,” a adăugat Hardy.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton