Homepage  / Vedete străine

Tom Hiddleston a devenit tată pentru prima dată! Logodnica lui, Zawe Ashton, a născut

Tom Hiddleston a devenit tată pentru prima dată! Logodnica lui, Zawe Ashton, a născut
6

de Roxana Mirea,

Tom Hiddleston și Zawe Ashton sunt în culmea fericirii. Cei doi s-au logodit în urmă cu câteva luni, iar acum, din iubirea lor, a venit pe lume un copil. Așadar, Tom Hiddleston a devenit tată pentru prima dată.

Tom Hiddleston a devenit tată pentru prima dată

Tom Hiddleston a devenit tată pentru prima dată! Iubita lui, Zawe Ashton, a născut. „Tom și Zawe adoră să fie proaspeți părinți și sunt plini de bucurie”, a declarat miercuri o sursă pentru Us Weekly.

Au avut parte de greutățile prin care trec proaspeții părinți și nu dorm prea mult, dar sunt încântați”.

În iunie, s-a aflat că Zawe Ashton așteaptă un copil. Vestea că cei doi așteaptă un copil a venit în aceeași lună în care Hiddleston, în vârstă de 41 de ani, și-a confirmat logodna. „Sunt foarte fericit„, a declarat actorul pentru Los Angeles Times. Cei doi au stârnit zvonuri de logodnă cu trei luni înainte, atunci când Ashton, în vârstă de 38 de ani, a fost văzută purtând un inel cu diamant pe mâna stângă la Premiile BAFTA.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce relații a mai avut Tom Hiddleston

Zawe Ashton este cunoscută pentru rolul iubitei Moirei, Oona, din serialul „Povestea slujitoarei” și pentru rolul ei din filmul Netflix din 2019 „Velvet Buzzsaw”. Ea urmează să interpreteze personajul negativ, pe oponenta lui Brie Larson, în „The Marvels”.

După ce l-a jucat pe fratele lui Thor, Loki, în șase filme Marvel, inclusiv „Avengers: Endgame”, Tom Hiddleston și-a reluat rolul în serialul Disney+ „Loki” în 2021.

Înainte de a-și găsi liniștea alături de Zawe Ashton, Tom Hiddleston a avut o relație cu cu actrița britanică Susannah Fielding timp de aproximativ trei ani. În plus, el a trăit o scurtă poveste de dragoste cu Taylor Swift în 2016.

„Toată lumea are dreptul la o viață privată”, a declarat actorul pentru ziarul britanic The Telegraph în 2017, după despărțirea sa de starul pop. „Munca mea este în sfera publică și am o viață privată. Și aceste două lucruri sunt separate.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton