Homepage  / Vedete străine

Tom Hiddleston și iubita lui, Zawe Ashton, s-au logodit. Detaliul observat la un eveniment

Tom Hiddleston și iubita lui, Zawe Ashton, s-au logodit. Detaliul observat la un eveniment
8

de Roxana Mirea,

Tom Hiddleston s-a logodit cu iubita lui, actrița Zawe Ashton. Cei doi au avut o apariție strălucitoare pe covorul roșu la Premiile BAFTA 2022, care au fost decernate duminică, pe 13 martie, la Londra. Ei bine, se pare că acela a fost momentul în care au apărut speculațiile referitoare la logodna celor doi.

Tom Hiddleston și iubita lui s-au logodit

Tom Hiddleston, actorul care l-a interpretat pe zeul Loki, urmează să se căsătorească cu iubita lui, actrița Zawe Ashton, după cum E! News a aflat joi, 17 martie.

Vestea vine la câteva zile după ce actrița a fost văzută într-o fotografie publicată pe Instagram de prezentatoarea TV britanică AJ Odudu. Ea purta ceea ce părea a fi un inel de logodnă cu diamant la Premiile BAFTA 2022. La eveniment, Tom Hiddleston și Zawe Ashton au avut una dintre aparițiile lor rare împreună pe covorul roșu.

Tom Hiddleston, în vârstă de 41 de ani, și Zawe Ashton, în vârstă de 37 de ani, s-au cunoscut în timp ce jucau împreună în piesa de teatru „Betrayal”, din 2019, care a marcat debutul pe Broadway al ambelor vedete. Cuplul a jucat și în producția din Londra la începutul aceluiași an.

Zvonurile că Tom Hiddleston și Zawe Ashton au o relație amoroasă au apărut în septembrie, anul trecut, când au fost fotografiați sărutându-se în ocean, în timp ce erau în vacanță în Ibiza, Spania. Mai târziu în acea lună, cei doi și-au confirmat într-un fel relația după ce au apărut împreună la Premiile Tony 2021.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce relații a mai avut Tom Hiddleston

Zawe Ashton este cunoscută pentru rolul iubitei Moirei, Oona, din serialul „Povestea slujitoarei” și pentru rolul ei din filmul Netflix din 2019 „Velvet Buzzsaw”. Ea urmează să interpreteze personajul negativ, pe oponenta lui Brie Larson, în „The Marvels”.

După ce l-a jucat pe fratele lui Thor, Loki, în șase filme Marvel, inclusiv „Avengers: Endgame”, Tom Hiddleston și-a reluat rolul în serialul Disney+ „Loki” în 2021. Un al doilea sezon este în lucru.

Înainte de a-și găsi liniștea alături de Zawe Ashton, Tom Hiddleston a avut o relație cu cu actrița britanică Susannah Fielding timp de aproximativ trei ani. În plus, el a trăit o scurtă poveste de dragoste cu Taylor Swift în 2016.

Toată lumea are dreptul la o viață privată”, a declarat actorul pentru ziarul britanic The Telegraph în 2017, după despărțirea sa de starul pop. „Munca mea este în sfera publică și am o viață privată. Și aceste două lucruri sunt separate.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton