Homepage  / Vedete străine

Tom Hiddleston și Zawe Ashton vor deveni părinți pentru prima dată! Primele imagini cu burtica de graviduță

Tom Hiddleston și Zawe Ashton vor deveni părinți pentru prima dată! Primele imagini cu burtica de graviduță
8

de Roxana Mirea,

Tom Hiddleston și logodnica lui, Zawe Ashton, vor deveni părinți pentru prima! Actrița a fost prezentă la premiera noului ei film, "Mr. Malcolm's List", într-o rochie aurie, lungă, în care a strălucit la propriu. Ei bine, logodnica lui Tom Hiddleston și-a afișat mândră burtica de graviduță, care a fost vizibilă prin rochia strălucitoare.

Tom Hiddleston și Zawe Ashton vor deveni părinți pentru prima

Tom Hiddleston și logodnica lui, Zawe Ashton, așteaptă primul lor copil.

O sursă a confirmat pentru Page SixZawe Ashton este însărcinată, după ce actrița a debutat cu burtica de graviduță pe covorul roșu la premiera noului ei film, „Mr. Malcolm’s List”, miercuri seară, în New York City.

Zawe Ashton – care o interpretează pe Julia Thistlewaite în drama de epocă bazată pe romanul cu același nume – a strălucit în timp ce pășea pe covorul roșu într-o rochie aurie, fără umeri. Deși Tom Hiddleston nu a fost prezent la premieră, Ashton a fost însoțită de co-starurile Freida Pinto, Sope Dirisu, Theo James și Sianad Gregory, precum și de regizoarea Emma Holly Jones.

La începutul acestei luni, Hiddleston, în vârstă de 41 de ani, a confirmat în sfârșit că s-a logodit cu Ashton, în vârstă de 37 de ani, după luni de speculații.

„Sunt foarte fericit”, a declarat el pentru Los Angeles Times pe 14 iunie, la trei luni după el și iubita lui au dat naștere zvonurilor privind logodna la gala premiilor BAFTA din 2022. Atunci, actrița a fost fotografiată purtând un inel cu diamant.

BAFTA 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce relații a mai avut Tom Hiddleston

Tom Hiddleston a mai avut o relație cu actrița Susannah Fielding între 2008 și 2011, precum și cu Taylor Swift în 2016. Chiar și după ce s-a despărțit de câștigătoarea premiului Grammy, el a declarat pentru GQ că ea a fost „o femeie uimitoare”.

Starul din „Loki” a precizat ulterior, într-un interviu din februarie 2017, că scurta sa relație cu Swift a fost „bineînțeles… reală„, adăugând: „Este generoasă, amabilă și drăguță, iar noi ne-am simțit foarte bine”.

Actorul a precizat că își dorea o relație „normală” cu artista, care are o relație acum cu actorul englez Joe Alwyn.

„O cunosc doar pe femeia pe care am întâlnit-o”, a explicat el la vremea respectivă. „O relație necesită întotdeauna muncă. O relație în lumina reflectoarelor necesită muncă.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton